2777
2789
عنوان

برادرم میخوان بیان خونمون شوهرم سرسنگینه

| مشاهده متن کامل بحث + 4511 بازدید | 163 پست
چی میگن اینا دست برادر درد نکنه؟ دیگه اینو همه میدونن نباید تو روابط زن و شوهری دخالت اینجوری کرد

والا انگار عهد دقیانوس

بابا پس بزرگترا حرمت چی میشه

معنی خانواده چی میشه این وسط؟

مشاور نمیدونن چیه

قانون برا همین روزاست

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدای نکرده همینان که سر از زندان درمیارنمیتونستن قانونی به غلط کردن بندازنش زبونشون دراز میشد که غل ...

حرفاتون کاملا درسته 

ولی دوست داری جلوی بچه هات از شوهرت کتک بخوری و بی ارزش بشی و به خاطر بی ارزش نشدن شوهرت  تحمل کنی و به برادرت یا خانواده ات چیزی نگی و نیان جوابشو بدن و شوهرت وقیح تر بشه؟.

جواب های هویه 

پیج آشپزی من 

خدارو شکر ما از این چیزا ندیدیم 

فقط یکی از دختر عموهام که جدا شده ما هنوزم به داماد عموم بی احترامی نکردیم چون پدر بچه ی دخترعموم و روزی فامیل بودیم و سر یک سفره منشستیم

من اوایل با شوهرم لجبازی میکردم سر بچه بازی

برادرم که خیلی به هم وابسته ایم با سرسنگین با همسرم سلام علیک می‌کرد

که بعد که بزرگتر شدیم متوجه اشتباهشان شدیم

رابطه ی زن و شوهر نزدیکترین رابطست و یه حریمی داره که هیچکس حق ورود نداره مگر به درستی رفتار کند

ما به قانون جنگل بزرگ نشدیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پس احترام ب همسر چی میشه ؟

حرفت درست ولی برادر نباید بزنه تو گوش داماد

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

حرفاتون کاملا درسته ولی دوست داری جلوی بچه هات از شوهرت کتک بخوری و بی ارزش بشی و به خاطر بی ارزش نش ...

نه گلم جواب های هوی نیست همیشه

تو زندگی مشترک خیلی فرق میکنه میتونیم با درایت طرف مقابل و پشیمون کنیم و همیشه حرف ما و احترام ما پیش باشه 

خدارو شکر ما با همین شیوه رفتیم جلو مشکلی هم نداشتیم 

من به بچه هامم میگم اگر کسی به شما بی احترامی کرد یا حمله کرد شما سطحتون نباید این اجازه رو بده همونجور رفتار کنید 

میتونید اونجارو ترک کنید و یا به روش خودتون که آسیبی نداشته باشه از خودتون دفاع کنید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

والا انگار عهد دقیانوسبابا پس بزرگترا حرمت چی میشهمعنی خانواده چی میشه این وسط؟مشاور نمیدونن چیهقانو ...

توی دعوای بکش بکش خواهر برادر هم میگن دخالت نکنین این که دوماده

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

توی دعوای بکش بکش خواهر برادر هم میگن دخالت نکنین این که دوماده

کلا تو اینجا گم دیدم آدمارو به آرامش و درستی دعوت کنن

خدا نکنه یکی بیاد یه چی بگه همه میگن خوب کردی باید بکشیش

چند وقت پیش یه مثلا مادر تاپیک زده بود بچه ۵ماهمو زدم خداشاهده چند کاربر نوشتن عیب نداره مادری کم میاری گاهی ماهم میزنیم همه میزنن همه وحوش و بدی ها رو عادی سازی میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حق داره. خواهر شوهرت تو رو می زد دلت باهاش صاف می شد؟

ختم دادرسی😃✌️

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.