2777
2789
عنوان

برادرم میخوان بیان خونمون شوهرم سرسنگینه

| مشاهده متن کامل بحث + 4511 بازدید | 163 پست
من نمی‌دونم جریان چیه چون اسی فقط چک خوردن رو گفت کامل توضیح نداد .اما چکی رو که بابای پسر باید میزد ...

قبل اینکه داداش به شوهرش چک بزنه 

شوهره استارتر رو کتک زده بوده

پیج آشپزی من 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق نداشت بزنه جوگیر شده حق داره شوهرتون

شوهره زدتش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

چی میگن اینا دست برادر درد نکنه؟ دیگه اینو همه میدونن نباید تو روابط زن و شوهری دخالت اینجوری کرد 

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

وای چقدر کار برادرت زشت بوده

من بودم تا آخر عمر نگاش نمیکردم پس احترام به داماد چی میشه

حداقل میتونست با آرامش دعوارو تموم کنه

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

قبل اینکه داداش به شوهرش چک بزنه شوهره استارتر رو کتک زده بوده

منم حقوق به اسی و داداشش دادم داداش آدم باید جوری باشه که شوهر به خودش اجازه هر کاریو نده.به اسم روشنفکری و دخالت مردا جدیدا پررو شدن

قبل اینکه داداش به شوهرش چک بزنه شوهره استارتر رو کتک زده بوده

من هنوزم روی نظرم که کار برادر اشتباهه وایمیسم..

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

منم واقعا از کامنتا تعجب کردم. برادر استارتر بدترین ظلم رو در حق خواهر خودش کرده. ی درصد با خودش فکر ...

داره میگه شوهرم کتکم زده بود ، منم بودم خواهرمو شوهرش کتک می‌زد و می‌دیدم از وسط دو نصفش میکردم با وجود اینکه دخترم حالا چه برسه ب ی مرد و غیرت و ...

اره دیگه شوهرش بد کاری کرده بی قانونی کرده زنشو کتک زده داداشه هم که برگ چغندر نیست وایسه نگاه کنه خ ...

خدای نکرده همینان که سر از  زندان درمیارن

میتونستن قانونی به غلط کردن بندازنش زبونشون دراز میشد که غلط کردی تاوانش دادی

اما اینجوری بیا میتونه برادر زن و راه نده تو خونه 

یا اون چک کینه ای تو دلش بذاره که خدا میدونه کجا و چجوری خالی شه

من که به عنوان یک زن هرگز دوست ندارم همسرم مردم پدر بچه هام جلوم کتک بخوره چون دیگه برام بی ارزش میشه

موندم اسی چجوری تحمل کرد

هرچیزی ره خودش و داره

ما این چیزارو ندیدیم اینجوری یاد نگرفتیم به شدت حرمت برامون مهمه

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

اونهایی که از شوهرت حمایت میکنن کتک خورشون خوبه

اونهایی که پشت برادرن اکثرا بچه هستن یا برادر خوبی ندارن و خلا دارن.. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

داره میگه شوهرم کتکم زده بود ، منم بودم خواهرمو شوهرش کتک می‌زد و می‌دیدم از وسط دو نصفش میکردم با و ...

شما دیگه فکری به تداوم ارکان خانواده نمیکردی پس بهتره اینجور مواقع بزرگترا دست به کار شن

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️