2777
2789
ب نظرم میکرو رو برو با سوابق بعد تو طول ترم مرخصی بگیر برای کنکور بخون و بعدش انصراف بده و پرستاری ب ...

خب اینجوری باید هزینه انصرافم بده

به نظرم بتونه خانوادش رو متقاعد کنه واقعا بهتره

یکی از دوستامم حاضرم قسم بخورم اصلاخوب نخونده بود اون بعد عید شروع کرد فرهنگیان اموزش ابتدایی قبول شد

میشه اگر تاپیک منو میبینی از ته دل لبخند بزنی و خدارو برای داشته هات شکر کنی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کی میگ دیره من ادم میشناسم 3 ماه اخر شروع کرد پزشکی اورد خودم پارسال از اذر شروع کردم پزشکی همدان او ...

آخه سخته همزمان درس دانشگاه میکرو رو بخونم هم کنکور 

به نظرت میتونم نهایی رو ترمیم کنم 

و برا کنکور فقط رو سه درس شیمی و زیست زمین وقت بزارم ؟

خب میکرو رشته ی سختیه چطور با این زمان کم برا کنکور بخونم

خب عزیزم شما چ برا امسال چ برا سال بعد بخوای هدف گذاری کنی یک سری مطلب مشترک باید بخونی و مطالب تغییر نمیکنن که تو با هدف پرستاری برای امسال سخت بخون انشالله میشه بدترین حالتش اینه میکرو سوابق میشه ک اونم با آمادگی خوبی اگه بخای میخونی برای سال بعدش

در حالت کلی الان بکوب و خوب و قوی با توکل بخدا شروع کن و بخون انشالله همین امسال بیاری پرستاری رو❤️

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

آره اسی پرستاری از نظر بازار کار و پرستیژ و اینا بهتره از میکروارزش داره به خاطرش بمونی

اره من خودمم عاشق پرستاری ام 

من قرار نیست میکرو رو ادامه بدم تهش انصرافه 

ولی به دلایلی مجبورم برم 

ولی من سوالم اینجاست که قراره یه شهر دیگه برم 

به خانواده بگم میرم ولی نرم و تو همون شهر برا کنکور بخونم 

لو میرم ؟

آخه سخته همزمان درس دانشگاه میکرو رو بخونم هم کنکور به نظرت میتونم نهایی رو ترمیم کنم و برا کنکور فق ...

دانشگاهی یا قراره بری 

من مخالفم با اینکه هم دانشگاه بره کسی هم برا کنکور بخونه چون نمیشه

قطعا نه زیست ی درصد بزرگی باید از برنامت رو تشکیل بده ولی کنار گذاشتن فیزیک و ریاضی عقلانی نیست

میشه اگر تاپیک منو میبینی از ته دل لبخند بزنی و خدارو برای داشته هات شکر کنی

خب اینجوری باید هزینه انصرافم بدهبه نظرم بتونه خانوادش رو متقاعد کنه واقعا بهتره

اره خب بستگی ب وصع مالی هم داره یکی هست براش مهمه این هزینه یکی نه

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

خب عزیزم شما چ برا امسال چ برا سال بعد بخوای هدف گذاری کنی یک سری مطلب مشترک باید بخونی و مطالب تغیی ...

الان شما میگی برم میکرو رو؟ و برا کنکور هم بخونم ؟

نمیشه ترم اول مرخصی گرفت ؟

نه اون شهری که قراره برم میکرو بخونم به خانوادم بگم ثبت نام کردم ولی نکنم و تو همون شهر بمونم و برا ...

خب اونجا جا و مکان داری؟

تکلیف خورد و خوراکت چی میشه؟

هزینه ی زندگی داخل اون شهرو داری؟

دانشگاهی یا قراره بری من مخالفم با اینکه هم دانشگاه بره کسی هم برا کنکور بخونه چون نمیشهقطعا نه زیست ...

درسته 

کنار نمیزارم ولی به اندازه ی اون سه تا وقت نمیزارم