2777
2789
الان شما میگی برم میکرو رو؟ و برا کنکور هم بخونم ؟نمیشه ترم اول مرخصی گرفت ؟

چرا عزیزم میتونی مرخصی بگیری البته اگه میتونی خانواده رو متقاعد کنی کلا نرو 

ب نظرت وضعیت خودت چجوریه؟امسال اگه بکوب بخونی نمیاری پرستاری رو؟هنوز وقت داریا

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

خب اونجا جا و مکان داری؟تکلیف خورد و خوراکت چی میشه؟هزینه ی زندگی داخل اون شهرو داری؟

و پولی که خانواده میده برا شهریه من برا خورد و خوراک استفاده میکنم 

ولی استرس دارم که لو برم یه چی بشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من پرستاری هدفمه ولی دیر شروع کردم از طرفی خانوادم میگن بیا برو با سوابق میکرو بخون من عشق پرستاری د ...

چند سالته

چندمین باره میخوای کنکور بدی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
چرا عزیزم میتونی مرخصی بگیری البته اگه میتونی خانواده رو متقاعد کنی کلا نرو ب نظرت وضعیت خودت چجوریه ...

آره قطعا میخوام امسال بیارم و و بخونم سفت حداقل تلاشمو کنم تو دلم نمونه ولی خانواده متقاعد نمیشه میگن برو اگر قبول شدی انصراف بده 

و پولی که خانواده میده برا شهریه من برا خورد و خوراک استفاده میکنم ولی استرس دارم که لو برم یه چی بش ...

نه اگه خوب بازی کنی لو نمیری

فقط یه مسئله ای که هست اینه که خیلیییییییی شدید باید مراقب باشی درگیر حاشیه نشی

و پولی که خانواده میده برا شهریه من برا خورد و خوراک استفاده میکنم ولی استرس دارم که لو برم یه چی بش ...

نه اینکارو نکن بزرگترین اشتباهه ممکنه 

بشین خونتون بخون برای پرستاری و مطمئن باش میاری هنوزم کلی وقت داری

نه اینکارو نکن بزرگترین اشتباهه ممکنه بشین خونتون بخون برای پرستاری و مطمئن باش میاری هنوزم کلی وقت ...

خانواده متقاعد نمیشه 🫠 مجبور میکنن اینکارو کنم 

چون هدفم مهم تر از یه رشته ای که نه علاقه دارم نه بازار کار داره و تهش هم انصرافه