2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کی میگ دیره من ادم میشناسم 3 ماه اخر شروع کرد پزشکی اورد خودم پارسال از اذر شروع کردم پزشکی همدان او ...

تراز کل و رتبه ات رو میشه بگی؟

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

10800452

مرسی

موفق تر باشی 🥺❤️

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

سلام. برای امسال تیر میخواین کنکور بدین؟ به جای راه در رو پیدا کردن همین الان محکم بشینین پای درستون. پایه اتون چطوره؟ ترمیم‌معدل دو سال رو باید انجام بدین؟ چند تا مبحث رو جمع بندی کردین؟؟ برای کنکور وقت هست ولی فکر کنم‌برای ترمیم وقت نباشه زیاد.یک تلاش مستمر و خوب نیاز داره. خیلی مهمه الان شما ۷ ماه تا کنکور وقت داری و زمان خوبیه. بکوب بشینین پای درساتون، از پیاماتون‌متوجه شدم خانواده با دوباره کنکور دادنتون مشکلی ندارن ولی نمیخوان دیگه پشت کنکور بمونین. پس بهشون ثابت کنین که برای علاقه اتون میخواین وقت و انرژی بذارین. خانواده هم وقتی ببینن شما واقعا پرستاری رو میخواین و براش تلاش میکنین راضی می‌شن. به هیچ عنوان فکر دروغ و گول زدن به ذهنتون خطور نکنه، تاکید می‌کنم به هیچ عنوان. همین الان وضعیتتون رو بسنجین و برنامه ریزی محکمی داشته باشین و گوشی و اینترنت رو به کل بذارین کنار و سفت بچسبین به درستون. ان‌شاءالله موفق باشید

سلام. برای امسال تیر میخواین کنکور بدین؟ به جای راه در رو پیدا کردن همین الان محکم بشینین پای درستون ...

ارديبهشت و تیر 

۴ ماه وقته برا ترمیم فقط میخوام دوازدهم رو ترمیم کنم به جز عربی 

میگن برو که اگر یه درصد قبول نشدی میکرو رو داشته باشی 

میترسم امسال به خاطر کمبود وقت و ظرفیتااا یه درصد احتمال داده بشه که قبول نشم بعد خانواده سرکوفت میزنه که ما بهت گفتیم برو میکرو که حداقل داشته باشی در کنارش برا کنکور هم بخون 

من چیز زیادی نمیخوام پرستاری آزاد شهرستان اطراف شهر خودم رو میخوام . یعنی نمیشه واقعا ؟🥲

میکرو رونمیگم پرستاری رومیگم بسته به شهرت داره هرچی واحد عملی بیشترشهریه بیشتر

اها خب پرستاری که قبول بشم آزاد هم باشه از زیر سنگم که شده جورش میکنم