2777
2789

من دو روز قبل از موعد پریودیم رابطه بدون دخول داشتم و هیچ چیزی نریخت ولی برای اطمینان قرص اورژانسی خوردم ولی چند ساعت بعد از خوردن قرص دوباره رابطه داشتم که دوباره هیچی نریخت ولی الان دو روز از پریودیم گذشته و پریود نشدم البته تایم پریودیم درد داشتم و ترشحات ولی خونریزی نه البته دستمال که کشیدم یه روز قبل از پریودیم یه خون خیلی کمرنگ بود ولی فقد همون بود دیگه هیچ خونریزی نشد درد داشتم و ترشحات و همچنان ترشحات هست نگرانم که نکنه بارداری اتفاق افتاده باشه؟😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این قرص خیلی عوارض بدی داره 

پریودی اولت یه ۸یا ده روز بعد از مصرف قرص انجام میشه 

ولی پریودی دومت ممکنه تا یه ماه هم عقب بندازی 

کلا تا بدنت رو به نظم بره ۵دوره ای طول می‌کشه

بارداری بیشتر در زمان تخمک گذاری اتفاق میوفته و ازونجایی که دوروز یه موعدت بود پس احتمال بارداری میاد پایین .وجود داره ها ولی کمه.با مصرف این قرص هم به صفر میرسه .پس نگران نباش