2777
2789
عنوان

کسایی که اختلال مرزی دوقطبی نمایشی دارند

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 77 پست
معذرت میخوام شما خودتون متوجهه این اختلال هستین؟ عذاب هم میکشین؟چجوریه حالتون

بله هستم 

عذاب شدییید 

دارو می خورم دیگه. دارو نخورم حالم بده 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهره من خیلی وقت بود رفتارایه متضادی از خودش نشون میداد مثلا چندوقت خیلی سرحال میشد و همه کاری میکرد وولخرجی میکرد یا دست به کارایه بزرگ میزد همش دم از اینکه خیلی سرم میشه واینا میزد حتی ریسک‌میکرد و معامله های بزرگ میکرد بعدم مثلا میدیدیم چند وقت برعکس میشد احساساتش فرو کش میکرد محتاط میشد زیهد خرج نمیکرد میگفت نباید ولخرحی کرد و مخالفه عقایده مثبته دیگران‌میشد...و خوده من میگفتم وااای این مرجان هم مودیه ها...ولی بعد یه رفتارایی ناخواسته انجام داد که بردیمش دکتر و متوجه شدیم اختلاله دو قطلی داره...حالا میخواستم ازتون بپرسم ایا خوده خواهرم متوجه میشه که رفتاراش باهم تضاد دارن و بیماره؟

خواهره من خیلی وقت بود رفتارایه متضادی از خودش نشون میداد مثلا چندوقت خیلی سرحال میشد و همه کاری میک ...

من ی وقت کسانی که خیلی دوستشون دارم حتی مادرم اگر ی رفتاری نشون بده متنفر میشم ازش خب معلومه که این تنفرو متوجهم و اذیتم می‌کنه 

شخصیت مرزی زیاد دیدم به شدت بی ثبات هستن تو هر زمینه ای که فکرشو کنی از این شاخه به اون شاخه می پرن ...

نه این خیلی از این علائم رو نداره مثلا مواد مصرف نمیکنه یا خودزنی نداره 

امااز ترک شدن میترسه

من ی وقت کسانی که خیلی دوستشون دارم حتی مادرم اگر ی رفتاری نشون بده متنفر میشم ازش خب معلومه که این ...

این رو برای این پرسیدم که داروهاشو نمیخوره و میگه منکه چیزیم نیس شما فکر میکنین من مریضم...خیلی ناراحتم براش ...یه بچه کوچیک داره گاهی خیلی بهش میرسه گاهی کلا بی توجه میشه نسبت به بچه ش

نه این خیلی از این علائم رو نداره مثلا مواد مصرف نمیکنه یا خودزنی نداره امااز ترک شدن میترسه

البته ویژگی های شخصیت مرزی تو افراد می‌تونه کم و زیاد باشه یا بعضیاشون میتونن خودشون کنترل کنند

شاید هم شخصیت وابسته باشه هر احتمالی میشه داد 

خواهره من خیلی وقت بود رفتارایه متضادی از خودش نشون میداد مثلا چندوقت خیلی سرحال میشد و همه کاری میک ...

عزیزدلم ممنون که جواب دادی

من حقیقت اطلاع ندارم ولی شاید متوجه میشن که متناقضه که افسرده میشن