2777
2789
عنوان

کسایی که اختلال مرزی دوقطبی نمایشی دارند

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 77 پست
من ی وقت کسانی که خیلی دوستشون دارم حتی مادرم اگر ی رفتاری نشون بده متنفر میشم ازش خب معلومه که این ...

بعد که متنفر میشی نمودش تو رفتارتون چطوریه؟ مثلا بی توجهی عمدی میکنید یا دعوا میکنید یا چی؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البته ویژگی های شخصیت مرزی تو افراد می‌تونه کم و زیاد باشه یا بعضیاشون میتونن خودشون کنترل کنندشاید ...

شخصیت وابسته یعنی چجوری باشه؟

این مثلا میخواد به من و بقیه ثابت کنه که من براش اصلا مهم نیستم و خیلی بی ارزشم

شخصیت وابسته یعنی چجوری باشه؟این مثلا میخواد به من و بقیه ثابت کنه که من براش اصلا مهم نیستم و خیلی ...

شخصیت وابسته این جوری نیست باتوجه به جمله دومت 

به نظرم با یه روانشناس در موردش حرف بزن بهتر نتیجه میگیری عزیزم 

این رو برای این پرسیدم که داروهاشو نمیخوره و میگه منکه چیزیم نیس شما فکر میکنین من مریضم...خیلی نارا ...

اخی عزیزم نمیپذیره من خودم متوجه بودم و اذیت بودم ک دکترم تایید کرد 

بعد که متنفر میشی نمودش تو رفتارتون چطوریه؟ مثلا بی توجهی عمدی میکنید یا دعوا میکنید یا چی؟

ن تو دلم نمیخوام ببینمشون .اصلا از هر رفتاری حرفی کاری کنه بدم میاد اما دعوا نه نمیکنم بعضاً تو زندگی شخصیم با شوهرم ممکنه شکل دعوا بگیره اما با بقیه نه

متوجه نشدم عزیزماختلال جدایی یعنی چی؟

منظورم اینه این سه تا اختلالی که نام بردین هر کدام علایم جداگانه ای دارن و مشترک نیستن، علایم بوردرلاین یا همون شخصیت مرزی از دو مورد دیگه حاد تر و شدید تره و اگه ثابت بشه کسی این اختلال رو داره جزء موارد ممنوعه ی ازدواجه

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
شخصیت وابسته یعنی چجوری باشه؟این مثلا میخواد به من و بقیه ثابت کنه که من براش اصلا مهم نیستم و خیلی ...

این خصوصیت نارسیستیک یا شخصیت خودشیفتس 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
بله میدونم فرق دارن عزیزم😅جدی؟ یعنی نمیزارن ازدواج کنه!

بستگی به رویکرد مشاور داره، من باشم اجازه نمیدم چون ریسک ازدواج با این کیس ها بسیار زیاده و درمانشون هم سخت