اون ۲۷ من ۱۶ ۲۰ سالگیش عاشق یه دختر ۱۶ ساله میشه عاشق هم بودن دیوانه وار خانواده پسره نمیزاره بهم برسن دختره خودسوزی میکنه و خودشو اتیش میزنه از اون موقع پسره خانوادش و ندیده اصلا خانوادش ننیدونن زندس یا مرده از شهر خودشون رفته تهران حدودا ۶۰۰ کیلومتر فاصله الانم نیخواد کلن از ایران بره همه چیز شو گذاشته برای فروش..مشکل اینه من الان ازش خوشم اومده
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بااجازه استارتر برای حذف عکس کدوم نی نی یا روتگ کنم
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
یه چیز بگم؟ با پسری که قبلا عاشق بوده نباش حتی اگر کتمانش کنه ولی اون همیشه ذهنش پیش اونه
کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد