2777
2789

یه خانومه(سنشونم بالا بود) بود قرار بود من نفر دوم باشم اون نفر سوم بعد خودش چون کنار در نشسته بود مجبور شد نفر دوم سوار بشه هی میگفت نه من نفر سومم هرچی بهش میگفتم خانوم شما کنار در نشستی باید پیاده شی  اون سمتمم نفر اخر نشسته بود من وسطشون بودم  نمیتونستم پیاده شدم دیگه خوده افسر بهش گفت خانوم شما سمت در راستی باید پیاده بشی فرقی نداره که 

خانومه رد شد‌(خودش همون اول خاموش کرد) من پیاده شدم برم پشت فرمون در اومد پشت ماشین داشت میرفت به من گفت تقصیر تو بود رد شدم من نفر سوم بود تو نذاشتی 

الان عذاب وجدان گرفتم واقعا تقصیر من بود؟

خب حالا چه فرقی میکرد به نظرم جفتتون مقصر بودید هیچکدوم کوتاه نیومدید 

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب حالا چه فرقی میکرد به نظرم جفتتون مقصر بودید هیچکدوم کوتاه نیومدید

اون خانوم اخریه نباید سوار میشد اشتباه اومد سوار شد چون ما سه نفر میخواستیم بریم یکیم از گروه قبل بود تو ماشین خودش نیومد سوار بشه اون خانوم اخریه سوار شد 

بعد افسرم میخواست بره سریع بهش گفت بعد که خالی شد اون سوار شد نشست کنار در

بعد من اصلا انقدر استرس داشتم ذهنم کار نمیکرد بهش بگم شما پیاده شو تا من برم 

وا خب اون پیاده میشد تو مینشستی بعد اون دیگه چرا باهاش کل کل کردی

بابا اخه نشسته بود نه پیاده میشد که من برم نه خودش میرفت منم ذهنم انقدر درگیر بود و خودم استرس داشتم حواسم نبود بهش بگم پیاده شو خودم برم