روشی که تراپیست من بهم یاد داده و دارم انجام میدم اینطوریه :
تو یه محیط آروم که احساس راحتی میکنی با لباس راحت اگه حتی مثلا سوتین جکدار داری و اذیتی درش بیار کش موت اگه محکمه درش بیار باید کاملا راحت باشی که ذهنت درگیر این چیزا نشه تو یه حالت کاملا راحت مثلا دراز کش باشی چشماتوببنید و تنفس عمیق رو شروع کنی و تمرکزت رو بذاری رو هر دم و بازدمت جوری که ذهنت هرفکر دیگه ای تو سرته یادش بره و تمام وکمال در گیر تنفست بشه بعد چند تا دم و بازدم که ذهنت آروم شد باید محیطی که دوست داری رو تصورکنی مثلا دریا یا جنگل و یکی یکی حواس پنجگانتو درگیر این تصور کنی مثلا تصور کنی بوی توت فرنگی میاد یکی از توت فرنگیاروچیدی وخوردی والان طعمش تو دهنت حس میکنی باد میاد و گونت یخ زده پاهات لخته و داری روچمنا راه میری و صدای علفای خشک زیر پاتو پرنده و بادو میشنوی و ابرارو میبینی … باید باجزئیات همه چیو تصور کنی وقتی اینکارم کردی مثلا خود هشت سالتو میبینی که نشسته داره گل میچینه میری پیشش میشینی موهاشو ناز میکنی بهش سلام میکنی میگی مثلا من فندقیم الان سی و دوسالمه اومدم پیشت که تنها نباشی همه حرفایی که خود هشت سالت دوست داشته بشنوه و نشنیده رو بهش بگی مثلا که چقد قشنگه چقد دختر خوبیه بهش افتخار میکنی …. بعدم هروقت حس کردی آرومی و خوبی بهش میگی همینجا بمون بازی کن من دوباره میام پیشت و آروم چشماتو باز کنی