2777
2789
من راحتتر‌میخوابم‌ درواقع به پیشنهاد تراپیستم دارم انجام میدم اضطرابم خیلی کمتر شده و کیفیت خوابم‌ ر ...

اگه دوست داشتی همه مواردو بنویس من و دوستان استفاده ببریم  ممنون میشم

ثواب هم داره 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی چی همه مواردو؟

هرچی بلدی و انجام دادی و نتیجه گرفتی

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
هرچی بلدی و انجام دادی و نتیجه گرفتی

روشی که تراپیست من بهم یاد داده و دارم انجام میدم اینطوریه : 

تو یه محیط آروم که احساس راحتی میکنی با لباس راحت اگه حتی مثلا سوتین جکدار داری و اذیتی درش بیار کش موت اگه محکمه درش بیار باید کاملا راحت باشی که ذهنت درگیر این چیزا نشه تو یه حالت کاملا راحت مثلا دراز کش باشی چشماتو‌ببنید و تنفس عمیق رو شروع کنی و تمرکزت رو بذاری رو هر دم و بازدمت جوری که ذهنت هرفکر دیگه ای تو سرته یادش بره و تمام و‌کمال در گیر تنفست بشه بعد چند تا دم و بازدم که ذهنت آروم شد باید محیطی که دوست داری رو تصورکنی مثلا دریا یا جنگل و   یکی یکی حواس پنجگانتو درگیر این تصور کنی مثلا تصور کنی بوی توت فرنگی میاد یکی از توت فرنگیارو‌چیدی و‌خوردی و‌الان طعمش تو دهنت حس میکنی باد میاد و گونت یخ زده پاهات لخته و داری رو‌چمنا راه میری و صدای علفای خشک زیر پاتو پرنده و بادو میشنوی و ابرارو میبینی … باید باجزئیات همه چیو تصور کنی وقتی اینکارم کردی مثلا خود هشت سالتو میبینی که نشسته داره گل میچینه میری پیشش میشینی موهاشو ناز میکنی بهش سلام میکنی میگی مثلا من فندقیم الان سی و دوسالمه اومدم پیشت که تنها نباشی همه حرفایی که خود هشت سالت دوست داشته بشنوه و نشنیده رو بهش بگی مثلا که چقد قشنگه چقد دختر خوبیه بهش افتخار میکنی …. بعدم هروقت حس کردی آرومی و خوبی بهش میگی همینجا بمون بازی کن من دوباره میام پیشت و آروم چشماتو باز کنی 

روشی که تراپیست من بهم یاد داده و دارم انجام میدم اینطوریه : تو یه محیط آروم که احساس راحتی میکنی با ...

یکم شو قبل انجام دادم اما شما خیلی قشنگ و کامل تر گفتی🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

من تا حد شمارش تنفس و انجام دادم اونم کمی کسالت و کم کرد

اما این که شما گفتی شاید  درمان کنه روح خسته مونو