2777
2789

دختر خواهر شوهرم هم یکم اجیل پیشم گزاشت با خواهرشوهرم بدش اومد،دیگه گفتم سیرم موز نمیخورم اجیلم چند دونه بیشتر نخوردم،چرا اینجورین مادر شوهرمم دوس نداره کسی خونشون چیزی بخوره

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از کجا میدونی بدش اومد؟

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

از کجا میدونی بدش اومد؟

ب شوهرش نگاه کزد موز ک برداشتم،بعدش دخترش ک داشت اجیل میریخت پیشم نگاش کزدم از حالت چهرش فهمیدم

خب نمیاورد زنک عقده ای

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

خونه گدا گشنه ها اصلا رفت و آمد نکنید ولی یه بار دعوت کنید جلوشون پر بزارید تا بخورن خجالت بکشند

من همیشه همینم خونه من میان میخورن ولی اونا همش کم غذا میزارن بعدشم ادم نگاه میکنن ببینن طرف چقد میخوره