2777
2789

قد بچه تو جنینی؟؟؟؟!!!!!

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این دیگه خیلی جدید بود😂😂😂

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

چه ربطی داره؟ دخترم موقع دنیا اومدن ۳ کیلو و نیم بود پسرم ۴ کیلو و نیم تو شکمم همینه حالا من یه نفرم ...

این درسته ولی من بخاطر اطلاعات دیگ میخام بدون ک میگ بجنسیت ربط داره و اینک 

چطور میشه رشد یکی بیشتر باشه اصولا باید یجورایی نزدیک بهم باشن

خب حتما مجردی سرت نمیشه چی ب چیه

🤣🤣🤣 عشقم 

کار شما عجیبه 

از قد بچه توی جنینی به چی میخوای برسی 

قد نهایی آدم حتی توی کودکی هم مشخص نمیشه

بعد از بلوغ قد واقعی معلوم میشه 

ضمنا من هم دو تا بچه دارم 

هم پرستارم 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

🤣🤣🤣 عشقم کار شما عجیبه از قد بچه توی جنینی به چی میخوای برسی قد نهایی آدم حتی توی کودکی هم مشخص ن ...

من اصلا کاری قد دراینده ندارم 

البته ک مشخص نیست من از لحاط سلامت و جنسیت میگم 

وگرنه البته ک ممکنه یکی کوتاه تر یکی بزرگتر باشه

من اصلا کاری قد دراینده ندارم البته ک مشخص نیست من از لحاط سلامت و جنسیت میگم وگرنه البته ک ممکنه یک ...

از اون نظر هم نگران نباش 

یکی بچه اش ژنتیکی ریزه میزه تره 

یکی درشتتر 

مقایسه نکن هیچ وقت چون اعصابت خراب میشه 

همین که از نظر دکتر سالم باشه کافیه 

از اون نظر هم نگران نباش یکی بچه اش ژنتیکی ریزه میزه تره یکی درشتتر مقایسه نکن هیچ وقت چون اعصابت خر ...

اره چون باهم باردار شدیم شدیدا ناراحتم و همش حرص میخورن اونم هی میپرسه بیشتر عصبی میشم 

اره چون باهم باردار شدیم شدیدا ناراحتم و همش حرص میخورن اونم هی میپرسه بیشتر عصبی میشم

جوابشو نده 

جواب سونوهاشم نبین 

من و خواهرمم با هم باردار بودیم 

بچه من درشته چون کلا ژنش درشته 

بچه خواهرم ریزه میزه است چون کلا دامادمون ریزه است 

ولی هردو تا بچه هامون سالمن الحمدالله 

عوضش بچه من که درشت بود زایمانم یه خورده سختتر بود و بخیه هم خوردم 

ولی خواهرم راحتتر بود 😁

جوابشو نده جواب سونوهاشم نبین من و خواهرمم با هم باردار بودیم بچه من درشته چون کلا ژنش درشته بچه خوا ...

من شوهرم و خانوادش یکم از لحاظ قدی کوتاهن و هیکلشون خوبه خودمم حس میکنم خودشون ریز بدنیا همدن احساسم اینه

همش میشینم اشک میریزم بخصوص وقتی دوستدارم جنسیتش پسر باسه ولی ان تی گفت مشخص نیست

من شوهرم و خانوادش یکم از لحاظ قدی کوتاهن و هیکلشون خوبه خودمم حس میکنم خودشون ریز بدنیا همدن احساسم ...

الکی گریه نکن عزیزم 

اونوقت بچه ات که به دنیا بیاد بی قرار میشه هااا 

الان مهمترین چیز برای تو حفظ آرامشه

ریزه میزه باشه هم زایمانت راحتتره 

بعد هم الان زمونه یه جوری شده که به راحتی میشه قبل از بلوغ کارایی کرد که بچه قدش بلند بشه