2777
2789

تجربه شخصی من اینه بچه هام بسیار ریز بودن موقع تولد وزن یک کیلو دوست نداشتم کسی ببیندشون خجالت میکشیدم اما هزارماشالله الان دوسالشون قد و وزنشون از خط نرمال بسیاربالاتره کفش سایز ۲۹میپوشن یعنی سایز پای بچه ۵ یا شش ساله وزن ۲۵ کیلو قد ۱۰۸ اینو گفتم بدونین حتی قد و وزن موقع تولد ملاک برای بلند قد یا کوتاه قد بودن نیست 

نظرشمام محترمه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرسی عزیزم

قربونت زیاد درگیر وزن وقد موقع تولد نباش اما به محض دنیا اومدن ببر پیش متخصص نوزادان براش مولتی تجویز کنه تا خوب رشد کنه مهم اینه بعد از تولد خوب بخورن و خوب رشد کنن الکی استرس به خودت نده بچه های همروزی به لطف فراوانی امکانات خوب رشد میکنن وبسیار باهوشن

نظرشمام محترمه

قربونت زیاد درگیر وزن وقد موقع تولد نباش اما به محض دنیا اومدن ببر پیش متخصص نوزادان براش مولتی تجوی ...

اخه من اطلاعاتم خیلی پایینه خیلی بابت این جوضوع نا احتم همه مادرا دانا هستن ولی من انگار تو غار بودمه تازه درامدم بااینک انقدر جدیدا مطالعه میکنم

انگار زود فراموش میکنم مطالب رو 

سر بارداریمم خیلی حساس شدمه چون عمم باهام باردارشده از این وضع ناداحتم و مدام قرارمقایسه بشیم سر تا زندگیم استرس گرفته خودم خیلی ادم توداری هستم لب باز نمیکنم ب کسی چیزی بگم ولی امان از اطرافیانم اماننن