2777
2789
عنوان

مادرشوهرم قورمه سبزی درست کرده😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2290 بازدید | 120 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا یه وعدس ایراد نگیر. مادرشوهر من مثل شماست حالا. میاد هعی تعیین میکنه لوبیا چقدر باشه سبزی چقدر باشه. همیشع سر قیمه میگه لپه زیاد میریزی. منم دستپخت اونو دوست ندارم ولی بهش چیزی نمیگم. فکر میکنه واسه خودش عالی ترین😂😂

توی همه چیز خودشیفته است بعد اصلا نمیزاره آدم ازش تعریف کنه خودش جلوجلو برا خودش نوشابه باز میکنه😂

میدونه دهنتون براتعریف بازکنیدچی پیش میاد 😀😀بگوچه خورشت لوبیاباسبزی  جای دگه نخورده بودم مادرجون   چون  ما تو خورشت لوبیا دگه سبزی نمیزنیم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

توی همه چیز خودشیفته است بعد اصلا نمیزاره آدم ازش تعریف کنه خودش جلوجلو برا خودش نوشابه باز میکنه😂

یه بنده خدایی رو میشناسم اونم همینجوریه

اگرم ازش تعریف نکنی انقدر عقده ایه که میگه بهم حسادت کردید 🫤

من حتی قرمه سبزی های کم لوبیا ،لوبیا را جدا میکنم و سبزی و گوشت میخورم

الان بشقابمو نشونت بدم چقدر لوبیا جدا کردم تعجب میکنی

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶
میدونه دهنتون براتعریف بازکنیدچی پیش میاد 😀😀بگوچه خورشت لوبیاباسبزی جای دگه نخورده بودم مادرجون ...

اوایل باز بیشتر سبزی میزد ولی الان هرچی بیشتر میگذره کمتر میشه سبزیش 

سبزی ک نباید خیلی تیره باشه بعدم اون اونجوری درست میکنه دیگ دوست نداری بگو نمیخورم

نه اینکه بسوزه 

تا حدی که لازمه باید سرخ بشه