2777
2789
عنوان

شوهرای شما میزارن از اتاق پرو لباس فروشیا استفاده کنید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 67 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه مگرمیشه لباس بدون پرو خرید ؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

باهاش نرو خربد با خواهری مادری دوستی کسی برو

این آدم تورو پیر میکنه 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

اینجور مردا خودشون بشدت چشم چرون و هیزن متاسفانه و فک میکنن همه مثل خودشونن 

اتاق پرو میدونی چن تا ناظر و حراست کنترل گر دارن کوچکترین کاری بکنن پدرشونو درمیارن مگه خونه خالس اخه

من همیشه بیادت میمونم ...

این دیگه خیلی عجیب بوددوربینشون کجا بوده؟ خودت اتاق پرو رو بهش نشون بده ببینه چیزی توش نیست

میگه دوربینایی هست اندازه یه بند انگشتتم نیست به راحتی مخفیش میکنن فیلم میگیرن

پسرم بوی عطر نفست رایحه جان من است👩‍👦💖 خیلی سال هست تاپیک های نی نی سایتو میخونم ولی تازه عضو شدم