2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گرسنه بشه گریه میکنه اونموقه س که باید شیر بدی

من دکترم میگفت نباید بزاری نوزاد در اون حد گرسنه شه

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

من خودم بچه ندارم ولی یک روانشناس می‌گفت بچه که دنیا میاد فقط هفته اول باید بیدارش کرد بهش شیر داد بعد یک هفته باید اجازه داد بخوابه هر وقت خودش بیدار شد شیر خواست شیر بدی بهش چون اگه همش بیدارش کنی دیگه بد خواب میشه خواب نمیزاره برات 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

زود به زود رو کار ندارم زمان ۵ دقیقه کم هست شیر اولش ابکیه بعدش مغذی تره اینطوری بچه وزن نمی گیره و مواد مغذی به بدنش نمی رسه دکتر خودش چیزی نگفت؟بهتره زمانش رو بیشتر و فاصله رو هم بیشتر کنی

اگه شیر خودتو میدی 

بدوش آب اولشو بریز دور 

دکتر به من گفته بود از وقتی این کار رو میکردم شدت رفلاکسش کمتر شده بود

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊