2777
2789

من ۵ سال با پسره بودم و بهش علاقه داشتم الان البته ازش متنفرم تو چشمم شیطان شده

ولی اونموقع برام فرشته بود

دوستم میگفت این پسر عرضه ی داشتن تو رو نداره آخرش میره سمت یکی مثل خودش تو با این ازدواج نمیکنی

منم قبول نمیکردم و میگفتم این مردونه قول داده سمت کسی جز من نمیره تازه ازمم خواستگاری کرده

آخرش بهم خیانت کرد با فالوور اینستاش

فکر اینکه از اولم بهش چشم داشته و فالووش کرده اونم پسری که انقدر ادعاش میشد حالمو خیلی خراب کرد

دوستم هر چی گفت همون شد گاهی ما کور و کر میشیم

خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤ تو برو بچسب به بنده ی خدا من وصل خدا میشم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این دوستا معمولا یچی میدونن ک این حرفارو میزنن

من به دوستم گفتم تو لیاقتت خیلی بیشتر از این حرفاس

دوستی ۸ سالمونو‌ بخاطر یه پسر که چند صد کیلومتر باهامون فاصله داره بهم زد😂

فقط براش دعا میکنم حالش خوب باشه و صدمه ایی نبینه

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
دیگران معمولاً درست میگن چون با چشم عقل میبینن نه با چشم دل

جالب اینکه این پسری که باهاش بودم انقدر جانماز آب میکشید من فکر میکردم فرشتس وقتی دیدم تو بغل اون دخترس و داره میبوستش واقعا چهره ی شیطانو داشت

دروغگو و فریبکار

این دوستا معمولا یچی میدونن ک این حرفارو میزننمن به دوستم گفتم تو لیاقتت خیلی بیشتر از این حرفاسدوست ...

خیلی اشتباه کرده تو رو از دست داده

خیلی اشتباه کرده تو رو از دست داده

ب اونش اصلا کاری ندارم

آدما میرن سمت لیاقت خودشون

فقط از خدا براش خوب میخوام همین

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
ب اونش اصلا کاری ندارمآدما میرن سمت لیاقت خودشونفقط از خدا براش خوب میخوام همین

اینو درست میگی 

از انتخابای بعدشون میفهمی لیاقتشون چی بوده

اینو درست میگی از انتخابای بعدشون میفهمی لیاقتشون چی بوده

دقیقا

این دوستا معمولا یچی میدونن ک این حرفارو میزننمن به دوستم گفتم تو لیاقتت خیلی بیشتر از این حرفاسدوست ...

تو دوستت بود من خواهرم قبول نداشت حرفمو. گفتم اشکال نداره باهاش برو جلو تا خودت تجربه کنی  هر چند که دلم نمی‌خواد دلت بشکنه و اذیت بشی. آخرش هم به حرفم رسید. گاهی وقتا آدم از تجربه هایی که داره می‌تونه آدما رو بشناسه. اما کیه که قبول کنه

تو دوستت بود من خواهرم قبول نداشت حرفمو. گفتم اشکال نداره باهاش برو جلو تا خودت تجربه کنی هر چند که ...

دقیقا

تو دوستت بود من خواهرم قبول نداشت حرفمو. گفتم اشکال نداره باهاش برو جلو تا خودت تجربه کنی هر چند که ...

کاش آدم همون اول گوش بده که انقدر بعدش دلش نشکنه