2777
2789

چایسازم از اون قدیما به درد نخور گرفت که زود خراب شد .

الان برا خودش سرخ.کلا زیاد دل نداد به جهیزیه اصلا سلیقه خرجش نکر .پارچ و لیوان خانم قدیمیه .

با این که میدونست کدوم مدلارو می‌خوام نگرفت .

الان خودم قهوه ساز و چای‌ساز 

خریدم .

ولی سرخ کن وبخار پز ندارن .پولیم نداریم الان ‌.

و رژیم داریم هیچ وسیله رژیمی ندارم .

حتی چون راهمون دور بود وسیله یخچالمم مثل نو عروسان نبود پر خوراکی نبود .چحتی برام نچید کسسی .

گذاشتنو رفتن .

انگار برا کسی اهمیتی نداشتم خودمو شوهرم چیدم جهیزیمو

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این‌مواردی ک گفتی تمام اش بی مصرف اند

تابه رژیمی مثلا لاغر میکنه؟ برا رژیم میگن یه تکه مرغ بنداز تو قابلما ابپز شه فقط

دنبال اینی برای خودت غصه درست کنی. بیخیال بابا

کیف عالمو کردی صد نفر نریختن اظعار نظر کنن برات

دلم گرفت .

واقعا .

وقتی میرم جهیزیه عروسارو میبینم .

میبینم چه با سلیقس همه چی .

اون موقع ها که به مامانم میگفتم چرا نمیری فلان چیزو می‌گفت خونه شوهرت کوچیکه کجا میخوای جاش بدی در صورتی که جا میشد .

الان که خونه بزرگ تر خریدیم .

حتی سیسمونی هم برام نخرید به غیر از لباس چند تیکه .دو سه تا اسباب بازی و یه کمد و کالسکه ارزون قیمت که زود شکست .

بهنوش این بود خونتون یه خواب 

منم نداشتم خودم گرفتم راه دورم بودیم خوراکی خریدن خودم معمولی چیدم تو یخچال نه با تزئیین و آزار پیزار چرا سر چیزای بی اهمیت داری اول زندگی خودتو ناراحت میکنی بعدا کار کن وسیله هاتو‌تکمیل کن رژیم هیچ وسیله خاصی لازم‌نداره اینا همش ادای ایسنتاست 

مگه اینا جزو جهیزیه اند کلا؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

منم نداشتم خودم گرفتم راه دورم بودیم خوراکی خریدن خودم معمولی چیدم تو یخچال نه با تزئیین و آزار پیزا ...

خوراکی برام نون شهرستان یه مرغ یه کیلو گوشت گرفتن .یخچالی که هیچی نگرفت برام .خیلی دلم از اون یخچال های عروسا میخواد که پر از خوراکیها .میتونست همونجا برن بخرن .ولی خودشون زدن به اون راه .فقط شیکم داداش کوچیکمو همش تا خرخره پر کردن .

من بدون ماهیتابه رژیمی ۳۵ کیلو کم کردم فقط آب پز خوردم اینا بهونست بعدشم بخدا منم جهاز درست نداشتم یه وانت کردن کلا برام اما خداراشکر خورد خورد خودمون خریدیم دست مامانمم درد نکنه باهمین گرونی همینم داد الان خودم دوتا دختر دارم خیلی هنر کنم همینام بدم 

اینایی ک گفتی منم نخریدم. بی مصرفه توقع تو هم بالاست.در مورد سیسمونی هم خوب خریده دیگه. بقیه شو میگف ...

خوب شوهرم خرید .ولی اسباب بازی هنوز که هنوزه بچم ندارهچون افتادیم تو خونه خریدن و بدهکاری .الان دیگه حتی توان خریدن یه اسباب بازی برا بچم ندارم .

میرم سیسمونی فامیلای شوهرمو میبینم شرمنده میشم .

خوراکی برام نون شهرستان یه مرغ یه کیلو گوشت گرفتن .یخچالی که هیچی نگرفت برام .خیلی دلم از اون یخچال ...

خب نکردن الان چیکار میتونی بکنی ؟ وقتی نمیتونی چیزیو‌تغییر بدی بپذیرش حداقل اینجوری راحت زندگی میکنی اگه بخوای اینجوری حرص بخوری شوهرت میفهمه هی بت سرکوفت‌میزنه هرچقدرم از جهیزیه ات ناراضی هستی به روت نیار و‌هی تعریفشو بکن که یاد بگیره قدردان باشه