2777
2789
عنوان

مامانم رو جهیزیه من نه سرخ کن گرفت نه قهوه ساز نه ماهیتابه رژیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 56 پست

چقدرشوهرپرو می کنید

تنهادرایران انقدرفشاربه والدین هست هم دختروهم پسر 

دونفرمیخوان باهم زندگی کنن ،ازدواج کنن ،باید والدینش سختی بکشن 

برای دل خودش بعد سی سال زندگی سرخ کن نخره ،برای تونوعروس بگیره ،خودش دل نداره؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو همه نداری ها و سختی های زندگیتو جمع کردی و فقط از بابات توقع داری؟وقتی خودت انتخاب کردی با سختی خ ...

الان داییم رو سیسمونی بچش یه عروسک خریده فقط ده میلیون چرخ خریده خداتومن .بهترین وسیله هارو خریده براش .یه فرش برا اتاق کودکش خریده به چه خوشگلی اونوقت من چون شو رم کاری برام نکرد مادرمم کاری نکرد .چقدر دلم به حال خودم میسوزه

من و شوهرم خودمون تصمیم گرفتیم .نگیریم عروسی بزرگ یا چیزای دیگه شوهرم گفت اگه الان خرید نمیکنم دست و دلم باز شد بهترینشو میخرم برات .

ولی مامانم که آخرین چیزی بود که برای دخترش می‌تونست بخره .دیگه داشتم میرفتم .

این حرفارو به مادرتم زدی؟ دلیلش چیه؟

نه دیگه به اون نگفتم .سر جهیزیه که میگفتم فلان چیز رو بخر 

می‌گفت خونت خیلی کوچیکه .جا نمیشه .

آخه ما شهرستان خونه هامون خیلی خیلی بزرگ و دلبازه .ولی وقتی اومدیم تهران خونه شست متری خریدیم .

برای مامانم اینا شست متری یعنی قوطی مبریت

مامانت حق دارهشوهرت میتونست همه چیز داشته باشه و بیاد خواستگاری تا برات عروسی خوب بگیره و خرید خوب ب ...

خرید چه ربطی به جهیزیه داره .

حالا چون شوهرم نداشت اون موقع .باید به دختر خودشون جهیزیه خوب ندن؟

خرید چه ربطی به جهیزیه داره .حالا چون شوهرم نداشت اون موقع .باید به دختر خودشون جهیزیه خوب ندن؟

بله ما هم خونه دوماد کوچیک باشه زیاد جهیزیه نمیدیم 

بستگی به مال و منال دوماد داره 

دوماد وضع خوب جهاز خوبم میگیرا

اون خونه قبلی که به اسمم زد .ولی فروختیم این یکی رو بخریم .چند ماهه خریدیم ولی از اون خونه هایی که ه ...

یعنی قولنامه ای هست مخظری هست ولی چون هنوز صاحب اصلی پروژه بدهیش رو تسویه نکرده سند نخوره اما قانونیه .

بله ما هم خونه دوماد کوچیک باشه زیاد جهیزیه نمیدیم بستگی به مال و منال دوماد داره دوماد وضع خوب جهاز ...

شوهرم می‌تونست یه خونه خیلی خوب رهن کنه بزرگ باشه .

ولی ما خواستیم خونه خودمون رو داشته باشیم .الآنم خونه رو بزرگ ترش کردیم .

شوهر من کار خیلی خوبی داره ‌

جای پیشرفت زیاد داره مخصوصا الان که درسشو ادامه داده ترفیع بگیره خیلی خوب میشه