2777
2789
عنوان

مامانم رو جهیزیه من نه سرخ کن گرفت نه قهوه ساز نه ماهیتابه رژیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 56 پست
خوب شوهرم خرید .ولی اسباب بازی هنوز که هنوزه بچم ندارهچون افتادیم تو خونه خریدن و بدهکاری .الان دیگه ...

اصلا شرمندگی نداره. هر کی در حد وسعش میخره. شما میتونستی از پس انداز خودت بدی مادرت برا بچه اسباب بازی بخره بیاره 

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
من بدون ماهیتابه رژیمی ۳۵ کیلو کم کردم فقط آب پز خوردم اینا بهونست بعدشم بخدا منم جهاز درست نداشتم ی ...

ما فقط قهوه ساز  و چای‌ساز خریدم بقیشو هنوز نتونستیم بخریم .

کلا منو شوهرم تو زندگی از خیلی چیزا زدیم که خونه داشته باشیم .

حتی عروسیم خیلی ساده بود .

حتی شوهرم برام خرید نکرد خرید عروس .

نمی‌دونم چرا بعد شیش سال همش برام حسرت شده .

حالا درسته خورد خورد برام اگه چیزی لازم داشتم خریده ولی از اون خریداری نو عروس ها که همه چیز مبخرن دلم میخواد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=366971047]اصلا شرمندگی نداره. هر کی در حد وسعش میخره. شما میتونستی از پس انداز خودت بدی مادرت برا بچه اسباب با ...[/QUOTمن پس اندازی نداشتم اول زندگی که داشتیم قستای خونه شست متری را می‌دادیم همش بدهکاری به پس انداز نمی‌رسید تا اومد دست و دلمو باز بشه به خونه بزرگ تر پیدا کردیم وام گرفتیم و ماشینم فروختیم اونو خریدیم

[QUOTE=366971047]اصلا شرمندگی نداره. هر کی در حد وسعش میخره. شما میتونستی از پس انداز خودت بدی مادرت ...

خب خدا رو شکر وضع مالیتون خوبه الان. ب چیزای ک گذشته و حالتونو بد میکنه فکر نکنید 

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
خوراکی برام نون شهرستان یه مرغ یه کیلو گوشت گرفتن .یخچالی که هیچی نگرفت برام .خیلی دلم از اون یخچال ...

اونا  که  همش  ادایی  والکیه

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
چند تا بچه این؟خانوادت خیلی پولدارن؟خانواده شوهرت چقدر واستون هزینه کردن؟

دو تا بچه آیم خیلی زیادم پول دار نیستن اما بی پولم نیستن.

خونواده شوهر که پدر شوهرم اون اول که عقد کردیم مریض بود یه موتور داشت شوهرم فروختیم خرج بسمارستانش کردیم .بعد یه ماشین تونستیم بخریم .باباش مرد خرج کفن و دفن و مراسمش کردیم .بعد شوهرم باید کمک خرج مادرشان میشد 

دو تا بچه آیم خیلی زیادم پول دار نیستن اما بی پولم نیستن.خونواده شوهر که پدر شوهرم اون اول که عقد کر ...

فقط توی عقدی که شوهرم خونه شست متری خرید مامانش طلا داشت یکم داد فروخت شوهرم تا تونست خونه رو بخره .

البته بعدش شوهرم پیش داد .

دو تا بچه آیم خیلی زیادم پول دار نیستن اما بی پولم نیستن.خونواده شوهر که پدر شوهرم اون اول که عقد کر ...

تو همه نداری ها و سختی های زندگیتو جمع کردی و فقط از بابات توقع داری؟

وقتی خودت انتخاب کردی با سختی خونه دار بشی بایدم قبول کنی نمیتونی واسه بچت دوچرخه بخری

اونا که همش ادایی والکیه

نمی‌دونم چرا هیچ چیز من عین عروس نبود .چه شوهرم که خرید عروسی نکرد برام چه مادرم که اونجوری برام سیسمونی گرفت .

با شوهرم توافق کرده بودیم خرجارو کم کنیم به جاش خونه بگیریم .

یکی از دلیلایی که مامانم برام کم گذاشت و زد تو سرم این بود که می‌گفت مگه دوماد چه خرجی کرده که منم زیاد خرج کنم