2777
2789

مجردم براي تنبلي تخمدان ميخورم 

معمولا چند روز بعد قطعش پريود ميشدم الان ١٠ روزه كه قطع كردم و نشدم 

لكه بيني دارم ولي خون ريزي نه 

كسي ميدونه چرا 

ديگه اگه با قرصم پريود نشم پس چيكار كنم 

نمیدونم این قرص چیه اما چندبار تا حالا اسمشو تو همین سایت دیدم و ازش خاطره خوبی کسی نداره و همه مینا ...

يه مدت سيپروترون كامپاند ميخوردم خوب بود بعد افتادم لكه بيني به جاش اينو داد 

نميدونم والا 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاش هیچ دکتری دوفاستون تجویز نکنه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
يه مدت سيپروترون كامپاند ميخوردم خوب بود بعد افتادم لكه بيني به جاش اينو داد نميدونم والا

من برعکس اول دوفامد میخوررم حالا سیپترون

ددفامد ک میخوردم وسط دوره تخمک گذاری لکه بینی داشتم

و کلا پریودی مم کم بود

اما با سیپروترون بهترم

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘
کاش هیچ دکتری دوفاستون تجویز نکنه

چرا؟

مم اول دوفامد میخورم عوارضی نداشت واسم

اما لکه بینی وسط دوره داشتم  و پریودی مم کم بود

اما الان سیبل میخورم بهتره ریزش موهامم کمتر شدم

اما روی اعصاب و میل جنسیم ب شدت تاثیر گذاشته

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘

عزیزم ، اگه پس از قطع مصرف دوفاستون پریود نشدی، ممکنه به  دلایل زیر مربوط باشه

اولیش تنبلی تخمدان (PCOS): یکی از شایع‌ترین علت‌های ناهماهنگی در قاعدگی است. مصرف دوفاستون ممکنه به تنظیم قاعدگی کمک کنه، اما نیاز به زمان داره تا تاثیر خودش رو نشون بده .

دومی عدم تعادل هورمونی: مصرف و سپس قطع داروهای هورمونی می‌تونه باعث ناهماهنگی در قاعدگی بشه

سومی لکه‌بینی: لکه‌بینی ممکنه نشان‌دهنده این باشه که هورمون‌ها در حال تغییر و تطبیق با وضعیت جدید هستن اما اگه این لکه‌بینی ادامه داشت ، حتماً دکتر برو 

چهارمی تغییرات در سبک زندگی: استرس، تغییرات در وزن بدن، تغییر در رژیم غذایی و سطح فعالیت بدنی می‌تونه باعث تاخیر در قاعدگی بشه 

چرا من تا الان باهاش خوب بودم الان اينجوري شده ميشه بگي چرا

من دکتر بهم داد مجرد بودم عوارضش برام زیاد بود

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!