2777
2789
عنوان

پدرمادرم راضی نمیشن برم پیششون

| مشاهده متن کامل بحث + 15286 بازدید | 406 پست
خدا به دلت ارامش بده زودتر صاحب خونه خودت بشی لاااقل از کلفتی خانواده شوهرت خلاص شی تو خونه خودت باش ...

نه شوهرم خانوادش نمیذارن جداشه ازشون همیشه غذا خواب وهمه چیزیش باخانوادشه باهاشون بیرون میره وحتی نمیگ توزنمی بیاباهامون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اهل گله نیستم ولی چن بارم ب روشون زدم انگارنه انگارخانواده ای ک حتی ی زنگ بهم نمیزنن چ توقعی میش داش ...

حالا یه بار گله بکن شاید عوض شد اخلاقشون 

شما هم زنگ نزن وقتی نه زنگ میزنن نه خونه اشون راهت میدن

خانواده شوهرم انقدحسودن چشم ندارن تنهاباشیم جایی همیشه طوزندگیم فتنه میکنن

اگه یه موقع شوهرتون گفتن چرا خانواده ات نمیان بگو معذبن اینجا، یا هم خودت حرف رو باز کن بگو دوس دارم تو یه خونه جدا باشم و خانوادم دعوت کنم چند روز بیان، دوس دارم مستقل باشم و رفت و آمد کنیم، از شهری که همسرتون تعریف کنید و بگید دوس دارم زندگی تو اون شهرو امتحان کنم و خلاصه از این حرفا بزنید

بچه هامن زندگیم اینه واقعاازهردوطرف تحت فشارم حاضرم باتحقیرای شوهرم بمیرم ولی برنگردم ب خانواده خودم

انشالا خدا از یه راهی که به ذهنت نمیرسه طوری میچینه برات

همش به نفعت میشه

و از دست خانواده شوهر نجات پیدا میکنی

اگ اعتراض کنم فقط کتکم میزنه تاالان هیچوق بیرون نرفتیم باهم

بسه دیگه 😢

دیگه نگو. 

میشه دیگه ننویسی. 

چرا آدما رو رنج میدی. 

آدمی که مثل من نه این ور داره نه اون ور. 😢😢😢😢

اصلا دلم نمیخاد خودم درمورد این چیزا تایپیک بزنم و بمونه توصفحم. 

میگم خدارو چه دیدی شاید ورق برگشت

اگر قرار بود بشه،مطمئن باش میشد.حالاکه نشده.به عقب برنگرد. کاشکی بشه حسرتم نخوری.

نه شوهرم خانوادش نمیذارن جداشه ازشون همیشه غذا خواب وهمه چیزیش باخانوادشه باهاشون بیرون میره وحتی نم ...

ببینید عزیزم شما چند سالتونه؟ شاید خیلی بچه اید که فکر می‌کنید هیچی نگید بهتره.. من طبق تجربه خودم میگم اعتراض درست و حسابی و گله کردن بیشتر تاثیر داره.. بهش باید زبونی بگی، اون پیش خودش میگه خب وقتی هیچی نمیگه یعنی کاری نداره، لطفا نذار ایقد تحقیر بشی دقیقا مثل قبل من 

حالا یه بار گله بکن شاید عوض شد اخلاقشون شما هم زنگ نزن وقتی نه زنگ میزنن نه خونه اشون راهت میدن

عزیزم گفتم بهشون گفتن تودیگ به مامربوط نیستی شوهرکردی بمون خونت خیلی وقتاشوهرم کتک زده باهام دعواکرده یاگفته بروازخونه بیرون ولی من نتونستم ب خانوادم بگم تنهایی اون دردوتحمل کردم یاچن روزگرسنگی کشیدم یامیرفتم بیرون خونه تنهایی مینشستم ولی دردمونتونستم ب این خانواده بگم

خیلی دلم میگیره شوهرم همش سرگرم خانوادشه توجهی ب من نداره خانوادمم طردم میکنن بااینکه خیلی کمک حالشو ...

دقیقا میفهمم چی میگی باز گاهی بابام یه پنهای میشد اونم از دستم رفت مادرمم هر روز داره عوضی تر از دیروز میشه

عزیزم گفتم بهشون گفتن تودیگ به مامربوط نیستی شوهرکردی بمون خونت خیلی وقتاشوهرم کتک زده باهام دعواکرد ...

من چند بار رفتم

خواهرم بیرونم کرد

خواهرم بهم حمله ور شد میخاست منو‌بزنه

و مادرم جلوشو نگرفت و تبسم‌ زد