2777
2789
عنوان

پدرمادرم راضی نمیشن برم پیششون

| مشاهده متن کامل بحث + 15332 بازدید | 406 پست
دقیقاهمینطوره. اگر شوهرت بفهمه شاید اولش هیچی نگه. بعدش هی میخاد پز خانوادشو بده و محبت های اونا رو ...

عزیزم میش حرم رفتی براخونه داریم دعاکنی ب حق دل شکستم وشاغل بودنم

عزیزم😭😭😭😭منم به اسی میگم قوی باش خودم اشکام بند نمیادهمش میگم اخه چرامگر من چه گناهی کردمهمشون ب ...

آره عزیزم دعات میکنم.

همیشه میگم الهی که هرکسی مثل من از طرف خانواده ش بی مهری دیده خودت بهش محبت کن و به دلش آرامش بده😢😢😢😢😢😢

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بمیرم برای دلت 😢 چقدر منی تو بیا بغلم. داشتم میخوندم و لایک میکردم مقاومت کردم جوابتو ندم. هم جواب ...

شما قم هستید؟ من 9 ماه اونجا زندگی کردم اگه میدونستم قراره ایقد کم قم زندگی کنم ثانیه به ثانیه اشو ازش استفاده میکردم.. اگه یه روز رفتی حرم برام دعا کن بگو کاربر آهو گفت خیلی دلتنگتم از وقتی پیشت رفتم روحمم جا گذاشتم  بگو گفت ای کاش زندگیم جوری بچرخه بازم بتونیم بیایم قم..خلاصه دعام کن

ولی کار خوبی کردی که تا الان نذاشتی شوهرت بفهمه خانوادت اینجورین

من همیشه پشت خانوادم بودم وهرکارکردم براشون ک دیگ ازاین ب بعدنمیخام رفتارموادامه بدم بذار ب بی محلیشون ادامه بدن

آره ولی توضیح دادم ک مسولیت ی خانواده باهامه وخانواده شوهرم کارنمیکنن طوخونه من سختمه دلیل رفتنم همی ...

خوندم ولی خب چاره چیه عزیزم 

شرایطت سخته ولی واقعا با غصه خوردن و خودخوری کردن که چیزی درست نمیشه که 

نهایتا اگه خیلی دلت گرفت یه روز بدون اینکه از خانوادت اجازه بگیری پاشو برو خونشون اینجوری تو عمل انجام شده قرار میگیرن بیرونت که نمی تونن بکنن بلاخره پدرو مادرتن ته دلشون دوستت دارن دو روز بشین حالت عوض شد برگرد خونت

آره عزیزم منم ی دونه دختردارم وخیلی سعی میکنم اون دردی ک من داشتم تجربه نکنه اون شوهرمم عین کوه پشتش ...

خوبه خداراشکر.. امیدوارم از یه جای دیگه خدا براتون جبران کنه، همین که خانواده همسر پر عاطفه ای دارید خودش جبران.. امیدوارم اونا به دردتون بخورن

خوندم ولی خب چاره چیه عزیزم شرایطت سخته ولی واقعا با غصه خوردن و خودخوری کردن که چیزی درست نمیشه که ...

دفعه قبل همین کاروکردم بااینکه گفتن نیاورفتم ودیگ نمیتونم ادامه بدم همش هم اینجوری عصاب خودم خردمیشه هم اونا چرابخام خودم بزورجایی جابدم ک جام نیست

خوبه خداراشکر.. امیدوارم از یه جای دیگه خدا براتون جبران کنه، همین که خانواده همسر پر عاطفه ای دارید ...

ن خانواده شوهرمم همینن فقط ب چشم کلفت بهم نگامیکنن متاسفانه آرامشی نیست طوزندگیم اینجوری

ن خانواده شوهرمم همینن فقط ب چشم کلفت بهم نگامیکنن متاسفانه آرامشی نیست طوزندگیم اینجوری

تو یه خونه ای؟ نمیشه جدا شید؟ فک کنم گفتید شوهرتون تو یه شهر دیگه شاغلن.. اگه میشه برید همون شهر اینجور حداقل آزادید

شما قم هستید؟ من 9 ماه اونجا زندگی کردم اگه میدونستم قراره ایقد کم قم زندگی کنم ثانیه به ثانیه اشو ا ...

چشم آهو جان چشم

من تقریبا 2شب درمیان میرم. 

کم کمش برم هفته ای یکبار رو حتما حتما میرم. 

اصلا اونجا پاتوق دارم. 😢😢😢

خدام قیافمو میشناسن باهام سلام علیک دارن. 

باورکن خلا عاطفی مو حرم پرکردم و خیلی آروووم شدم

حتما برای همه دعا میکنم. میگم الهی هیچکس محتاج محبت نباشه. 

قربونت برم پول که ندادی حداقل عقده محبت تو دلمون نزار

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

دفعه قبل همین کاروکردم بااینکه گفتن نیاورفتم ودیگ نمیتونم ادامه بدم همش هم اینجوری عصاب خودم خردمیشه ...

خدا به دلت ارامش بده 

زودتر صاحب خونه خودت بشی 

لاااقل از کلفتی خانواده شوهرت خلاص شی 

تو خونه خودت باشی ارامشت بیشتره

شرایط اجاره کردن خونه ندارید؟؟

تو یه خونه ای؟ نمیشه جدا شید؟ فک کنم گفتید شوهرتون تو یه شهر دیگه شاغلن.. اگه میشه برید همون شهر این ...

خانواده شوهرم انقدحسودن چشم ندارن تنهاباشیم جایی همیشه طوزندگیم فتنه میکنن

آره عزیزم دعات میکنم.همیشه میگم الهی که هرکسی مثل من از طرف خانواده ش بی مهری دیده خودت بهش محبت کن ...

مرسی عزیزم

انشالا همیشه سلامت باشی و دلت شاد باشه

هرچند میدونم بقول شما همیشه یه جایی از قلبت سوز میزنه

شوهرم پشت اوناست وهمیشه ناحق کتکم زده بخاطرخانوادش

شبوروزبااوناست گردش تفریح وهمه چی من تنهامیمونم بابچم طوخونه بااینکه اززیبایی واخلاق ازخانوادش بهترم