2777
2789
عنوان

دیگه واقعا نمیکشم

87 بازدید | 7 پست

تو خانواده ای دارم زندگی میکنم که معتقدن تنها وظیفه ی من درس خوندنه ازون طرف هزار تا بار و کار و مسئولیت تو خونه هم رو دوش منه انجام هم که نمیدم غر میزنن

دیگه واقعا نمیدونم باید چیکار کنم بخوام به حرفشون گوش بدم از درسم جا میمونم اونجوریم از بس غر میزنن نمیتونم درس بخونم

تازه کار کردن و کار نکردنمم فرقی نمیکنه همچنان به این اصل معتقد میمونن که من کار نمیکنم و دست به سیاه و سفید نمیزنم

مغزم کامل داره از دست میره…

یه ذره درک نمیکنن ادمو

گاه زخمی که به پا داشته ام زیر و بم های زمین را به من آموخته است…

منطقی با مادرت حرف بزنبگو الان درس مهم تره واسم ، ب وقتش کارای خونه رو یاد میگیرم تو نگران این نباش ...

قانع نمیشه هیچ جوره

رسما از یه جا به بعد خانوم خونه منم🥲😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قانع نمیشه هیچ جورهرسما از یه جا به بعد خانوم خونه منم🥲😂

من ب مامانم الکی میگفتم وای مامان فلان دوستم مامانش بهش سخت می‌گرفت خود کشی کرده یا مثلا فرار کرده

اینم میرفت تو فکر روش اثر میزاشت😂

توهم از این ترفند استفاده کن

ولی ن اینکه انقد خلاصه بگیا 

نه

قشنگ پیاز داغشو زیاد کن😂

من ب مامانم الکی میگفتم وای مامان فلان دوستم مامانش بهش سخت می‌گرفت خود کشی کرده یا مثلا فرار کردهای ...

آخه مسئله اینجاست مامان من میدونه از من حمال تر پیدا نمیشه😭😂😂😂

بعید میدونم جواب بده ولی برای فرار از وضعیت هر کاری بشه میکنم😂