2777
2789
عنوان

پدرمادرم راضی نمیشن برم پیششون

| مشاهده متن کامل بحث + 15332 بازدید | 406 پست
بسه دیگه 😢دیگه نگو. میشه دیگه ننویسی. چرا آدما رو رنج میدی. آدمی که مثل من نه این ور داره نه اون ور ...

من خیلی سختی کشیدم خیلی بخداحقم نبوده خیلی دلم گرفته خیلی تنهام ببخشیداگ ناراحتتون میکنم😭

نمیدونم دخترکه شوهرمیدن ولش میکنن ب امان خداطرزفکرشون اینه ولی واقعافک نمیکنن من خیلی تنهام وازشون د ...

الهی

اسی دلم برات گرفت

کاش دلشون به رحم بیاد و خودشون دعوتت کنن

آخه چرا آنقدر سنگ دل هستن

پاره ی تن خودشون هستی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند سالته؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

من خیلی سختی کشیدم خیلی بخداحقم نبوده خیلی دلم گرفته خیلی تنهام ببخشیداگ ناراحتتون میکنم😭

ماهم مثل خودتیم

فقط من سنم بالاتره

و دیگه یک ذره سلامتی برام نمونده

سینه ام توده داره

مشکلات معده‌و رحم دارم

جونی برام نمونده

مواظب سلامتیت باش

نه شوهرم خانوادش نمیذارن جداشه ازشون همیشه غذا خواب وهمه چیزیش باخانوادشه باهاشون بیرون میره وحتی نم ...

شما پررو باش و خودت برو نیازی نیست اون بگه.. باید بفهمه شماهم جایی دارید تو زندگی، تو این مواقع کوتاه نیای بهتره.. اتفاقا مردها از زن پررو بیشتر خوششون میاد، حتی شده با زبون خوش گله کن.. یا هم گهگاهی بگو دوس دارم سه نفری با هم بزنیم بیرون بریم تو بازار، از بازار راهیش کن کبابی.. بذار بفهمه با زن و بچه باشه چقد خوش میگذره.. اون هنوز طعمش نرفته زیر زبونش 

ببینید عزیزم شما چند سالتونه؟ شاید خیلی بچه اید که فکر می‌کنید هیچی نگید بهتره.. من طبق تجربه خودم م ...

من۲۳سالمه شایدازنظرشماهابچه باشم ولی اندازه ی آدم۱۰۰ساله تاالان سختی کشیدم گله خیلی وقتاکردم ولی چیزی درست نشده دیگ خودم خستم ازگله و....

آدمی ک نخادبفهمه هرچی بگی بی فایدس

اگ اعتراض کنم فقط کتکم میزنه تاالان هیچوق بیرون نرفتیم باهم

فکر نکنم هیچکسی اندازه من تو سایت یا تو کل ایران کتک خورده باشه. 

ولی حتی یبارم بخاطره کتک هاش تایپیک نزدم. 😢😢😢😢

من حتی عروس 3روز ه بودم کتک خوردم. حتی تو عقد سیلی بهم زد. .

فقط برای رهایی از خانواده ازدواج کردم. 

الانم اخلاقش یحوریه مثلا سرشب میزنه و بعدش شام میخوریم. بعدش مثلا میگه بریم حرم میریم. بزمیگزدیم و موقع خواب میاد میچسبه به من و بعدش نزدیکی. 

انگار نه انگار من مشت و لگد خوردم. و انگار نه انگار من فوش و تحقیر شنیدم. هیچی نمیگه. 

منم اینقدر بی بخار شدم. 

فقط نماز میخونم و الان ماه رجب هست کامل روزه میگیرم و بعدشم شعبان و بعدشم رمضان. 

میگم خدایا منکه خودمو دراختیار این گذاشتم خودت اون دنیا بهم بده. عاقبت بچع هامو خوب کن. 

تو نماز شب فقط میگم خدا خودت جوابشو بده. 

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

الهیاسی دلم برات گرفتکاش دلشون به رحم بیاد و خودشون دعوتت کننآخه چرا آنقدر سنگ دل هستنپاره ی تن خودش ...

من عمرم باتنهایی رفته حتی کفش مدرسه یامانتونداشتم بپوشم ازبدبختی هام ب شوهرکردن پناه آوردم ولی همین شوهربدمم حتی حاضرنیسم باخانوادم عوض کنم

شما پررو باش و خودت برو نیازی نیست اون بگه.. باید بفهمه شماهم جایی دارید تو زندگی، تو این مواقع کوتا ...

شوهرم روی خوش نشون نمیده یادادمیزنه سرم خانوادشم پشت اونن میگن کاریش نداشته باشه ولش کن پسرمونو

من عمرم باتنهایی رفته حتی کفش مدرسه یامانتونداشتم بپوشم ازبدبختی هام ب شوهرکردن پناه آوردم ولی همین ...

دقیقن

حرف منو زدی

یه تار موی  شوهرمو  به صدتا مثل پدرم نمیدم

پدر مادر من خیلی ظالمن

به بچه ای که از خون و گوشت خودشون بود رحم نکردن

شوهر که غریبه هست

خدا خانوادتون را براتون نگه دارهمنکه ترک هستم هرچی دور و‌بری دارم همشون سردن

عزیزم بعضی رفتارها اصلا ربطی به قومیت نداره

من خودم ترک زبانم 

اصلا تو خانواده و آشناها و اقوام و همکارام و دوستام نشنیدم فرزند دختر رو بعد ازدواج طرد کنند

حتی میتونم بگم کاملا برعکس و خیلی خیلی به دخترا بعد از ازدواج توجه میشه

فکر نکنم هیچکسی اندازه من تو سایت یا تو کل ایران کتک خورده باشه. ولی حتی یبارم بخاطره کتک هاش تایپیک ...

منم باورت میش هیچوقت دوربریام نفهمیدن کتک خوردم فقط ب خداواگذارمیکنم وبخاطردخترم ادامه میدم حتی حاملگیام الکی الکی میزدمنوآخرش بلایی سرش اومدکه مجبورشدبره دستش عمل کنه خودشم میگ نمیتونم اون کتکایی ک بهت زدمودیگ فراموش کنم

من۲۳سالمه شایدازنظرشماهابچه باشم ولی اندازه ی آدم۱۰۰ساله تاالان سختی کشیدم گله خیلی وقتاکردم ولی چیز ...

پس هنوز بچه ای.. من خودم تو 28 سال هستم.. ولی یکساله میفهمم دور برم چ خبره بعد 7 سال زندگی مشترک.. الانه که دیگه به خودم بها میدم میتونی تاپیکهای اولیم بخونی ببینی چقد زجرم دادن.. من خوشم میاد حداقل سیاست داری و هیچی نگفتی، امیدوارم هیچ وقت از مشکلات خانوادت پیش همسرت نگی،فقط میتونی از همسرت توقعات رو ببری بالا تا تو فکر بیفته. لطفا قانع نباش به این زندگی اینجور نه شوهرت از زندگی چیزی میفهمه نه خودت.. تو باید برای زندگیت حرکتی کنی،چ میدونم اگه همسر گرمی دارید و برای تربیت بچه بها میده بگو یه اتاق بس ما نیست، دخترمون خدای نکرده از خواب پاشه ببینه نابود میشه و این حرفا، با این حرفا باهاش حرف بزن.. طبق تجربه خودم زن حد وسط باید بذاره نه خیلی ولخرج باشه نه خیلی ساده و قانع.. به خودت برررس حتما به خودت برس، پول تو جیبی بگیر، خلاصه به کم قانع نباش، مگه نمیگی شاغله، لابد توان اجاره کردن خونه داره