من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اگه لازمه بزن ،ولی ویتامین دی چه ربطی به سرما خوردگی داره 🤔نمیشه قرصش بهش داد ؟بچه من دکتر براش نوشت بعد دکتر کودک گفت ویتامین دی پنج هزار بهش بده هفته یکی تا یک ماه بعدش ماهی یکی بدع
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️
واسه سرما خوردگی ماساژ بده کمرش با روغن بادام شیرین ،بادکش با دستگاه باد کش و لیوانش(کالا پزشکی داره )یکی وسط کتف دوتا هم این طرف اون طرف ،بزن بیرون بیار در حد چند ثانیه و زیاد بگیر بغل و بوسش کن و اینا تا سیستم ایمنیش تقویت شه،پودر کدی لایک هم از داروخونه بگیر روزی دو تا بهش بده مخصوصا وقتی آمپول آنتی بیوتیک زدی .غذا هم هر چی بخوره بده فقط تب داره لبنیات نده .اگه یبوست داره حتما باروغن زیتون یا ترنجبین رفع کن .این طوری زود خوب میشه ،اگه خودت استرس نداشته باشی اونم استرس نمیگیره و سیستم ایمنیش تقویت میشه زودتر خوب میشه
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️