2777
2789
عنوان

همه بهم میگن نامزدم زشته🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1547 بازدید | 121 پست
خب منم جواب میدم ولی اگه اینطور بگن دوحالت دارهیا انقدددد ی چیزی رو خوشم اومده ک با حرف هیچکس پشیمون ...

نه من دو دل نمیشم چون واقعا رفتارش فوق العاده اس

واقعا میپرسته منو در این حد🥲…

من سنم کمه…

تایم زیادی هم نیست که همو میشناسیم دو ماهه

از ازدواج میترسم🥲

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو چرا باهاشون برخورد نمیکنی و اجازه میدینظر بدن؟؟با جوابشون محکم بکوب تو دهنشون

میگم بابا

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

اره بلنتره ولی چقدر ممکنه خانوم قدش ۱۶۰ باشه و آقا ۱۶۵ که خیلی کمه و کوتاه قد. محسوب میشه

نه من ۱۷۰ ام اونم ۱۷۵

قد هم با کفش حل میشهمن با ادمای زیادی ارتباط داشتم انقدر دست و دلباز و رفتار خوب از کسی ندیدم تا حال ...

نظر خودت مهمه گلم وقتی همه چیش اوکیع میشه از بقیه ی نکات منفیش چشم پوشی کرد و نظرات دیگران برات مهم نباشه ببین. ته دلت چیه و ده سال بعد رو تصور کن که همه چی برات عادی شده آیا زیبا نبودنش مشکل ساز میشه برات یا نه

گلم شوهر منم از لحاظ زیبایی از من خیلی سرتره

گاهی اوقات بهم با شوخی میگه باید بکوبمو بسازمت

ولی خیلی دوسم داره

و اینکه به خودت بستگی داره چقدر به حرف دیگران اهمیت بدی

من بعد از زایمانم خیلیییی حساس شدمو گاهی اوقات حرفا تا مرز نابودی میبرتم

اگه اخلاقش خوبه اصلا اهمیت نده مگه بقیه میخوان باهاش زندگی کنن؟وقتی خودت دوسش داری اخلاقش خوبه بقیه ...

وای اخلاقش خیلی خوبه

میبینی مامانا چجوری نگران بچشونن یا باباها نگرانن؟ دقیقا اونجوریه

خیلیییی مراقبمه

فقط من سنم هنوز پایینه ۱۹ اونم ۲۹

و هنوز دوماهه کامل با همیم در رفت و امد هستیم

ترس از ازدواج دارم خیلی زیاد🥲

لیلی هم از نظر دیگران خیلی زشت بوده ولی از نظر خود مجنون بی نظیر بوده .هر کی گف .بگو اونی که باید می ...

حق