2777
2789
عنوان

پدرمادرم راضی نمیشن برم پیششون

| مشاهده متن کامل بحث + 15342 بازدید | 406 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بمیرم برای دلت 😢 چقدر منی تو بیا بغلم. داشتم میخوندم و لایک میکردم مقاومت کردم جوابتو ندم. هم جواب ...

عزیزم😭😭😭😭

منم به اسی میگم قوی باش خودم اشکام بند نمیاد

همش میگم اخه چرا

مگر من چه گناهی کردم

همشون باهمن توی یک تیم هستن

فقط من غریبه هستم 

پدر منم از ترس اینکه چیزی بمن نرسه زد بنام داداشم

مامانم هم با پول بازنشستگیش یک خونه خرید برای خواهرم

اینا به جهنم کاش  محبتشون را ازم دریغ نمیکردن

میشه رفتی حرم منم دعا کنی؟!

اسی عزیزم متاسفانه تنها نیستی تو ایران اکثرا به دختر بها نمیدن و عزیز دردونه فقط پسرا هستن.. انگار نه انگار دختر هم بچه اوناس چ تو ارث چ تو عاطفه و هر چیزی.. شما که دیدی امیدوارم اگه روزی دختر دار بشی  برای دخترت جبران کنی.. 

اسی عزیزم متاسفانه تنها نیستی تو ایران اکثرا به دختر بها نمیدن و عزیز دردونه فقط پسرا هستن.. انگار ن ...

آره عزیزم منم ی دونه دختردارم وخیلی سعی میکنم اون دردی ک من داشتم تجربه نکنه اون شوهرمم عین کوه پشتشه خوشبختانه

وقتی اینجورین دیگه نمیشه کاریش کرد بچسپ به همسرت و بچت الان تنها خانواده تو همینان

آره ولی توضیح دادم ک مسولیت ی خانواده باهامه وخانواده شوهرم کارنمیکنن طوخونه من سختمه دلیل رفتنم همینه فقط