2777
2789
عنوان

پدرمادرم راضی نمیشن برم پیششون

| مشاهده متن کامل بحث + 15342 بازدید | 406 پست
من شرایطم خیلی پیچیدس وخیلی مشکلاداشتم نزدیک خانواده شوهر

خو وقتی نمیخوادت چرا اومدن خاستگاری 

تو چرا جواب دادی 

بری خونه مامانت بیرونت که نمیکنن 

برو اونجا که یه جای خواب داشته باشی صبح بزن بیرون کار کن شب برگرد که نبینیشون اصلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو وقتی نمیخوادت چرا اومدن خاستگاری تو چرا جواب دادی بری خونه مامانت بیرونت که نمیکنن برو اونجا که ی ...

عزیزم میگم ی روزمیرم دیربه دیرهمینم میگن نیا فک کردی وقتی جداشم رام میدن؟؟

تو بیشتر بهش نزدیک شو بیشتر محبت کن... از خدا بخواه مهرتو بندازه به دل شوهرت... ان شاالله شرایطت بهت ...

شوهرم همه زندگیش خاهرومادراشن برادراش زن گرفتن ودورن اینام چسبیدن ب شوهرم بهم خیلی وقتاگفتن مستقل بودنی برات درکارنیست نمیخای برو

من یکبار پشت تلفن به مادرم گله کردمگفتم چرا با من اینطوری میکنیدتلفنو روم قطع کردو دیگه جواب ندادالا ...

بمیرم برای دلت 😢 

چقدر منی تو بیا بغلم. 

داشتم میخوندم و لایک میکردم مقاومت کردم جوابتو ندم. هم جواب تو هم جواب اسی. 

ولی طاقت نیاوردم. 

باخودم عهد کرده بودم. که دیگه درمورد رفتارهایی مادرم باکسی حرف نزنم. اما وقتی یکی عین خودم میبنم. جیگرم میسوزه. 

چون اوایل فکرمیکردم فقط من اینجوری هستم. 

دقیقا مادر منم فکر میکنه اگر به دختر محبت کنه محتاجه. 

یه داداش دارم جونشونم براش میدن. تمام ثروت به نامش زدن که موقع مرگ هیچی به میترسه.  

یه خواهرم دارم طبقه بالاش میشینه. هوایی اونم دارن. 

انگار فقط من از زیر بته عمل اومدم. 

دلم برای خودم و امثال خودم آتیش میگیره. 

فقط میرم حرم دعا میکنم و ساعت ها میشینم وسبک میشم .ولی بیایین قبول کنیم هرچی خودمون به بیخیالی بزنیم بازم انگار یه شمعی کنج دلم از محبت نکردنش واز بی محلی شون میسوزه. 

مخصوصا که محبت کردن دیگران رو میبینم. 

خدا ان شاالله که به دل ما صبر بده. اونا هم هدایت کنه که یه روزی محتاج ما نشن. 

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

بمیرم برای دلت 😢 چقدر منی تو بیا بغلم. داشتم میخوندم و لایک میکردم مقاومت کردم جوابتو ندم. هم جواب ...

واقعاخداطوقرآن خیلی جاهامیگ ب پدرمادرخوبی کنیدمنظورش این پدرمادرابودن؟

حرفی درباره حق اولانزده عایا؟

من هیچوق نمیخام شوهرم بفهمه خانوادم اینجورین بعدتازندم میزنه طوسرم

شوهره منم میزنه تو سرم همیشه. 

واین بدترین حالت ممکنه. 

وقتی از هر دو طرفم رنج بکشی بیشتر آتیش میگیری. 

خدا به دلمون آرامش بده فقط

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

شماچن سالته

من 30 سالمه 

والا خانواده من هرروز زنگ میزنن یه ساله ازدواج کردم ینی روزی نشده با مامانم یا خاهرام حرف نزنم یه دو ...

این حرفت جاش اینجا نبود عزیزدلم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....