2777
2789
عنوان

پدرمادرم راضی نمیشن برم پیششون

| مشاهده متن کامل بحث + 15342 بازدید | 406 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکال نداره عزیزم خداحفظشون کنه خانواده خوب نعمته

استاتر ببین خیلیا هستن خانواده ندارن‌‌‌‌...خدا۱۲۰ساله واست کنه هاا

ولی شما فک کن ببخشید اینو میگم یه پرورشگاهی هستی...زندگیه خودتو بکن همسرت میگه چرا نمیری سیاست داشته باش بگو من وابستع تو و خانوادت شدم...اصلا نذار بفهمه چون اگه بفهمه نقطه ضعف دست کسی بدی بیچاره میشی فقط سیاست داشتع باش

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

من بااینکه خیلی کم بیرون میرم ولی شوهرم همیشه گیرمیده میگ زیادمیگردی😢

باز شوهره من به بیرون رفتنم کار نداره - 

اما هر مناسبتی بشه سرکوفت خانواده مو میزنه و طعنه و کنایه میزنه. 

زبونش نیش داره. 

منم میگم فقط خدا جوابتو بده منکه حریف نمیشم

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

استاتر ببین خیلیا هستن خانواده ندارن‌‌‌‌...خدا۱۲۰ساله واست کنه هااولی شما فک کن ببخشید اینو میگم یه ...

آره عزیزم ب شوهرم همین حرفاروگفتم آخرین باری ک ازم پرسیدچرانمیری

گفتم دلم میخادبه زندگی وبچمون بیشتربرسم هواسرده سرمامیخوره یااونجااذیت میش وهوای تووخانوادت میکنه

آره عزیزم ب شوهرم همین حرفاروگفتم آخرین باری ک ازم پرسیدچرانمیریگفتم دلم میخادبه زندگی وبچمون بیشترب ...

اره افرین قشنگم همین فرمونو ادامه بده...

و‌اصلا هم ناراحت نباش عزیزم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

استاتر ببین خیلیا هستن خانواده ندارن‌‌‌‌...خدا۱۲۰ساله واست کنه هااولی شما فک کن ببخشید اینو میگم یه ...

دقیقاهمینطوره. اگر شوهرت بفهمه شاید اولش هیچی نگه. 

بعدش هی میخاد پز خانوادشو بده و  محبت های اونا رو بکوبه تو سرت. 

فقط قوی باش و با سیاست هیچی نگو به شوهرت

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

باز شوهره من به بیرون رفتنم کار نداره - اما هر مناسبتی بشه سرکوفت خانواده مو میزنه و طعنه و کنایه می ...

ولی واقعا بنظرم اون شوهرام گناه دارن

شوهرمن بعدازواجمون اصن نرفته فکرشوکن

اونم براش عجیبه خانواده منم نمیان خونه اینا

دقیقاهمینطوره. اگر شوهرت بفهمه شاید اولش هیچی نگه. بعدش هی میخاد پز خانوادشو بده و محبت های اونا رو ...

آره اون چون خانوادش پشتش هستن میدونم بعدپزشومیده بهم 

دقیقاهمینطوره. اگر شوهرت بفهمه شاید اولش هیچی نگه. بعدش هی میخاد پز خانوادشو بده و محبت های اونا رو ...

اره دقیقا...ادم باید نقطه ضعف هاش دست هیچکس نده

واقعاخسته وافسردم ی زندگی ازخودم ندارم هرروزبایدپاشم کارای خانواده شوهربکنم جسمم خستس نیازدارم یکی دوروزی دورباشم ازاین وضعیت مسولیت بچه باهامه شوهرم ی شهردیگ شاغله واقعاگاهی خیلی کم میارم واین خونه حس حفگی بم میده کاش خانوادم درک میکردن وفقط برای عوض شدن حالم نمیگفتن نیاراضی نیسیم خدایی نمیخام بگم ولی ازخانوادم متنفرم

خیلی جاهاغریبه آشنادوست وفامیل ب دادم رسیدن وحتی نمیتونسم ازخانوادع خودم کمک بخام بخداتامشکلی برام پیش میاداصن بفکرم حتی نمیرسه خانواده ای دارم خودم حلش میکنم ازبچگی قوی ومستقل بودم ولی الان جسم وروحم خیلی خستس خیلی