2777
2789
عنوان

پدرمادرم راضی نمیشن برم پیششون

| مشاهده متن کامل بحث + 15332 بازدید | 406 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا وابسته نیسم چن ماه چن ماه میبینمشون الان گفتم طوتاپیکا ک شرایطم سخته خونه مادرشوهرفقط بایدکارکن ...

فرقی نداره تو خونه مامانت اینا هم بری اونجا هم احتمالا میخوای همه کارا رو خودت انجام بدی خجالتی هستی احتمالا و وسواس فکری زیاد داری اعتماد به نفستم پایینه البته این احساسه منه شایدم درست نباشه واینطور نباشی 

یه راهی به غیر از کار کردن واسه خونه مادرشوهر برای ماندگاری وعزیز کردن خودت پیدا کن مهارتاتو ببر بالا که به چشم شوهر بیای 

واقعاخانوادم خیلی فرهنگشون پایینه مامان بابام سنشون اونقدرام بالانیست ولی هیچ حمایتی ندارن توقع حمایت مالی خداروشکرنداریم خاهربرادرام خودشون شاغلن

همیشع حسرت میخورم وقتی شوهرموباخانوادش میبینم

حتی اونجاباشم خودم همه چی بردخترم میخرم اذیتشون نمیکنم کارای خونه روخودم میکنم براشون غذا درست میکنم و... ولی بازمیگن نیاین

فرقی نداره تو خونه مامانت اینا هم بری اونجا هم احتمالا میخوای همه کارا رو خودت انجام بدی خجالتی هستی ...

نه خودم دوس ندارم انجام بدم ولی میگن وظیفته بایدبکنی منم چون حمایتی ندارم مجبورم بمونم شوهرم هوامونداره پشتم نیست خانوادم اینجورین

با خاله و دایی و زندایی نمیشه رفت و آمد کنی؟ مثلا بری خونه داییت بمونی و کلی کمک حال زنداییت باشی که خوشش بیاد و سالی دو سه بار بری بمونی که یه مدت از محیط خونه دور باشی... یا عمه هات و عموهات... 

عزیزم نمیشه با خواهر و برادرات رفت و آمد کنی؟ با فامیلات چی ؟ دختر عمو پسرعمو دختر خاله دختر دایی...

آره میتونم برادرام سن بالان وتاالان نتونستن ازواج کنن وحتی پدرم همراه نمیش برع خاستگاری باهاشون درنتیجه اونام قهرکردن وهرکدوم ی شهری تنهازندگی میکنن وشاغلن وخیلی دورن ازمن

با خاله و دایی و زندایی نمیشه رفت و آمد کنی؟ مثلا بری خونه داییت بمونی و کلی کمک حال زنداییت باشی که ...

من اگ این کاروبکنم ک قطعاخانوادم زندم نمیذارن خونشون چن روزبمونم

اونام کنارخانواده خودم زندگی میکنن