2777
2789
عنوان

پدرمادرم راضی نمیشن برم پیششون

| مشاهده متن کامل بحث + 15342 بازدید | 406 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم اطرافم خیلیاهستن دختراشون خیلی دوست دارن هواشونودارن طوسختی هاشون ولی من همیشه تنهام جزدوستام کسیوندارم

حمایت مالی ازشون نمیخام فقط همینکه بذارن بعدچن ماه ی روزببینمشون بسمه

عزیزم خیلی ناراحت شدم،اگه جاریم و ندیده بودم باورم نمیشد این تاپیک،اونم خانوادش میگن نیا خونمون،امیدوارم دلت ارامش بگیره،بهشون بگو بهتون نیاز دارم پس پیش شما نیام کجا برم

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

عزیزم خیلی ناراحت شدم،اگه جاریم و ندیده بودم باورم نمیشد این تاپیک،اونم خانوادش میگن نیا خونمون،امید ...

واقعاخیلی سخته بااینکه خودم خیلی آدم بی حاشیه عیم وخیلیم کمک میکنم بهشون برام سواله چرامیگن نیام ینی باخودشون فکرنمیکنن بچمون چی میکشه تنهاخونه مادرشوهرش؟

تو برو حتما دوروز رو بهشون سر بزن 

کمکشون کن 

برای خدا برای دلت 

حتما برو 

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
واقعاخیلی سخته بااینکه خودم خیلی آدم بی حاشیه عیم وخیلیم کمک میکنم بهشون برام سواله چرامیگن نیام ینی ...

من جاریم عین خیالش نیست البته شوهرش ادم خوبیه و دوستش داره،از نظر مالی هم خیلی بالاتراز خانوادش هست،اگه میبینی راهی نیست بزن به بیخیالی اگه امکانش و داری پیش روانشناس کاربلد برو حداقل افسردگی نگیری

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎