2777
2789
عنوان

پدرمادرم راضی نمیشن برم پیششون

| مشاهده متن کامل بحث + 15342 بازدید | 406 پست
چندتا بچه ایدبا اون یکی ها هم اینطورن؟یا فقط با شما؟!من پدر مادرم تبعیض قایلنپدرم عشق پسرشهمادرمم خو ...

۸تا 

آره باهمه همینن حوصله هیشکیوندارن همه روطردکردن وهرکی ی جاییه 

من پدر مادرم سفر حج رفتن

مهمونی گرفتن پونصد نفر شام دادن

من نرفتم

یعنی نگفتن که بیا

چون وقتی اینا حج بودن یکماه خونه دست خواهرم بود 

با شوهرش اونجا بودن

دوست نداشتن من مزاحم بشم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من باخانواده شوهرم زندگی میکنم واقعاگاهی خیلی خسته ودلسردمیشم دلم میخاددورباشم ازخونه ولی جاییوندارم

حق داری

خوبه باز فرق نمیزارن

اخلاقشون همینه

من مادرم پولاش و محبتاش برای خواهرمه

بابام برای داداشم

من پدر مادرم سفر حج رفتنمهمونی گرفتن پونصد نفر شام دادنمن نرفتمیعنی نگفتن که بیاچون وقتی اینا حج بود ...

میفهمم ولی خودم بچه دارم اصن ی دقیقه نمیتونم نسبت ب بچم بی تفاوت باشم درک نمیکنم خانوادمو

نمیدونم دخترکه شوهرمیدن ولش میکنن ب امان خداطرزفکرشون اینه ولی واقعافک نمیکنن من خیلی تنهام وازشون د ...

بنظرم دیگه اصلا سراغشونم نگیر  چه برسه بخوای بری پیششون . قوی باش  بیشتر باشوهرت وخانوادش رفیق شو  محبتی ک میخوای ازونابگیرو بهشون محبت کن  اصلا فکرنکن خانواده شوهرن سازگارشو .خودتوسرگرم کن  خانوادت خواهش هم کردن دیگه نرو

لایک نکنید❤️

شما هم ترک هستید؟

عجب گیری دادین به ترکهااا

عزیزم تو هر قومیتی و ملتی آدمای بد و خوب و متعصب وجود داره 

قرار نیس هررچی دیدی به ترک ها نسبت بدی 

اتفاقا خیلی ترک ها هوای دختراشونو دارن پشتشونن نمیدونم این افکار از کجا میاد 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

عجب گیری دادین به ترکهاااعزیزم تو هر قومیتی و ملتی آدمای بد و خوب و متعصب وجود داره قرار نیس هررچی د ...

من خودم ترکم

گیر چی بدم

ادم های سردی هستن 

امدم جنوب زندگی میکنم اینقدر مردمش مهربون و گرمن

هیچ کسی مثل پدر مادر من بچشون را اینجا ول نمیکنن