2777
2789
عنوان

پدرمادرم راضی نمیشن برم پیششون

| مشاهده متن کامل بحث + 15359 بازدید | 410 پست
موقع خواب حرف بزن عزیزم، دلبری کردن بلدی؟

بلدم عزیزم خیلیم بهش محبت کردم فایده نداشته خودمومیگه فقط بخاطرزیباییت جذبت شدم الان چن وقته دعای محبت گرفتم یکم قابل تحمل ترشده وبیشتربه زندگیمون اهمیت میده

اورمیه ای ها گرمترنتبریز مردمش خیلی بد ذاتن بد جنسنالان پدر من صد تا ملک دارهمن حق ندارم پامو‌بزارم ...

چه طرز تفکر وحشتناکی

منم ۶ سال تبریز زندگی کردم

اخلاقیات خاصی دارن

ولی همه جا خوب و بد داره دیگه

مگه میشه ادم به بچه اش بی تفاوت باشه؟

چه پسر چه دختر جگرگوشه ادمه دیگه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم الهی بهترینابرات رقم بخوره میتونم بپرسم چراروزسوم زندگی کتک خوردی

گفتم میخایی بریم بیرون. 

گفتش نیومده دم درآوردی😢😢

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

دیگه تاابد سمت خانوادت نرو  حتا زنگ  نزن  لطفا...

واقعیتو به شوهرت بگو اتمام حجت کن یاازش بخوا  مستقل شین  یابهش بگو اونقد مهریه بده  بتونی جایی  بگیری زندگی کنی بهش بگو مردونگی کن و بچه رو هم بزار ببرم ببین چی میگه

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

اینم مثلا فکر میکنه با رابطه ی هرشبه داره به من لطف میکنه و محبت میکنه - مثلا شیوه عذرخواهیش همینه. ...

عزیزم😔 منم خیلی وقتابعددعواپیشقدم شده برنزدیکی ک اونم فک میکنم نیازخودشونه ن محبت ب ما

چه طرز تفکر وحشتناکیمنم ۶ سال تبریز زندگی کردماخلاقیات خاصی دارنولی همه جا خوب و بد داره دیگهمگه میش ...

عزیزم منم مثل شما همش همین سوالات را در ذهنم از خودم میپرسم

میگم مگه میشه

ولی خب چشمامو‌وا میکنم میبینم شده

میگم خدایا لابد داری منو امتحان میکنی

چه امتحان سختی

عزیزم منم مثل شما همش همین سوالات را در ذهنم از خودم میپرسممیگم مگه میشهولی خب چشمامو‌وا میکنم میبین ...

انشالله به همین زودی مشکلاتت حل میشه اونم به نحوی که خودتم باورت نشه عزیزم

گفتم میخایی بریم بیرون. گفتش نیومده دم درآوردی😢😢

دقیقا منم بخاطرهمین ک دلم بیرون رفتن یامحبت خاسته خیلی کتک خوردم

شوهرم اکثرپیش خانوادش میخابه من ی شبی پیام دادم میشه امشب طواتاق بخابی اومدتاتونست منوزد انقدزد ک بدترین کتکش همون بود اصن یادم نمیره

یا داشت باخاهرش میرفت بیرون بچم دنبالشون گریه میکردگفتم میشه ببریش اومدانقدمنوزد

عزیزم گفتم بهشون گفتن تودیگ به مامربوط نیستی شوهرکردی بمون خونت خیلی وقتاشوهرم کتک زده باهام دعواکرد ...

واع مگه میشه عجب پدر مادرای پیدا میشن خدا عقلشون بده بچه میخواستن چکار با این اخلاقاشون

عزیزم شما غصه نخور خدای شما هم بزرگه 

دیگه تاابد سمت خانوادت نرو حتا زنگ نزن لطفا...واقعیتو به شوهرت بگو اتمام حجت کن یاازش بخوا مستقل ...

من خیلی تلاش کردم فعلاشوهرم راضی نمیش خانوادشم نمیذارن الان ی موقعیت شغلی پیش اومده براش منتظرم بره تاببینم وضع مالیمون بهترمیش یانه

منو همسرم هردو بچه اولیمهردو از خانواده ها دفع شدیمهردو از ارث‌محروم شدیمهردو‌از محبت محروم شدیم

چه دردناک عزیزم 😢😢😢

منم دقیقا عین شما. 

ولی شوهرم اوایل خانوادش باهاش بامحبت بودن. 

از بس که پز خانوادشو داد و به من سرکوفت زد. 

فقط تو تنهایی هام میگفتم. الهی مثله من بشی تا بفهمی من چی میکشم. 

دقیقا الان 2ساله که بهش محل سگ نمیدن. 

فقط برای پول گرفتن بهش زنگ میزنن. 

ما دوتامون خانواده داریم شاید هرکدام 1 خیابان فاصله داشته باشیم. 

اما همین شب یلدا هیجا نرفتیم و روز مادر هم همینطور. و روز پدر و عید نوروز هم به همین منوال میگذره. 

حالا که خانوادش بهش پشت کردن ی خورده از منم منم شوهرم کمتر شده و هر روز کتک زدنش سر مسائل جزئی و بی خودی و بی اهمیت الان شده 2هفته یبار 

همیشه میگم الهی خدا جواب همه کارهایی که در حقم کردی بهت بده. همیشه که همینجوری جوان نمیمانی. یه روزی بالاخره میرسه که تقاص ظلم هایی که درحق من کردی پس بدی. 

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

واع مگه میشه عجب پدر مادرای پیدا میشن خدا عقلشون بده بچه میخواستن چکار با این اخلاقاشونعزیزم شما غصه ...

خب منم برام عجیبع بااینکه هیچ مشکلی براشون درست نمیکنم یاچیزی ازشون نمیخام چراباهام اینجوری برخوردمیشه

خب منم برام عجیبع بااینکه هیچ مشکلی براشون درست نمیکنم یاچیزی ازشون نمیخام چراباهام اینجوری برخوردمی ...

پدرمادرت تنهایی حوصلشون  سرنمیره؟؟افسرده ومنزوی نیستن؟؟

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....