2777
2789
عنوان

پدرمادرم راضی نمیشن برم پیششون

| مشاهده متن کامل بحث + 15342 بازدید | 406 پست
دقیقنحرف منو زدییه تار موی شوهرمو به صدتا مثل پدرم نمیدمپدر مادر من خیلی ظالمنبه بچه ای که از خون ...

میفهممت من بااینکه شوهرم خیلی بدی کرده ولی همیشه ترس ازدست دادنشودارم 

عزیزم بعضی رفتارها اصلا ربطی به قومیت ندارهمن خودم ترک زبانم اصلا تو خانواده و آشناها و اقوام و همکا ...

شما ندیدید

من خاله ام دقیقن توی ایل گلی تبریز خونه چندین میلیاردیش را داد به پسرش و حق دختراشو خورد

انقدر دیدم انقدر زیاد دیدم

باز شهرهای دیگه مادر دلسوز دختر هست

ولی ترکا اینطور نیستند

ایکاش ترک نبودم

خدا کنه من در حق دخترم ظلم نکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس هنوز بچه ای.. من خودم تو 28 سال هستم.. ولی یکساله میفهمم دور برم چ خبره بعد 7 سال زندگی مشترک.. ا ...

میفهمم عزیزم منم۵ساله متاهلم ولی خیلی زندگی سردی داشتیم حتماتاپیکات میخونم عزیزم اجاره ک ن پدرش خونه خالی داره ب بقیه بچه هاش داده ولی میگن شمابایدتاآخربمونیدنمیفهمم چرا 

طبقه بالاشونم خالیه

شما ندیدیدمن خاله ام دقیقن توی ایل گلی تبریز خونه چندین میلیاردیش را داد به پسرش و حق دختراشو خوردان ...

چی بگم والا ما همچین چیزی نداریم ترک ارومیه ایم

خودم و داداشم به یه اندازه سهم الارث بردیم

خاله هام

عمه هام

مامانم

کلا تو اقوام و اطراف کل خانواده توجه خاصی به دخترا دارن

عیدی و شب یلدایی و عید فطری و...

بحث های مالی جدا

کلا بحث سر زدن و رسیدگی و کمک حال بودن دختر خیلی روتین و عادیه برا ماها و همه اونایی که دیدم

مامانم بهم گفتالان مد شده با یه بچه صمیمی میشن باقی را میزارن کناراینم شد حرف؟ مادر من تحصیلکرده هست ...

ناراحت نشیا مامانت نرمال نیست

بگو با این طرز تفکر تهوع آورت همون یدونه رو میزاییدی خوب

ماهم مثل خودتیمفقط من سنم بالاترهو دیگه یک ذره سلامتی برام نموندهسینه ام توده دارهمشکلات معده‌و رحم ...

میفهمم عزیزم منم روحوروانم بهم ریخته خیلی مشکلاپیش اومده 

منم باورت میش هیچوقت دوربریام نفهمیدن کتک خوردم فقط ب خداواگذارمیکنم وبخاطردخترم ادامه میدم حتی حامل ...

اینم مثلا فکر میکنه با رابطه ی هرشبه داره به من لطف میکنه و محبت میکنه - 

مثلا شیوه عذرخواهیش همینه. 

.

ولی بنظر من کسایی مثل ما که از اول محبت خانواده ندیدن. خیلی راحت رنج و اذیت رو تو خانواده شوهر و از خوده شوهر رو تحمل میکنن. 

فقط بخاطره اینکه دیگه برنگردن تو خانوادشون. 

.

من خودم بچه اولم. برای همین انگار همه امتحان ها و تجربه ها  روی من انجام شد. 

شوهرمم بچه اوله

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

فکر نکنم هیچکسی اندازه من تو سایت یا تو کل ایران کتک خورده باشه. ولی حتی یبارم بخاطره کتک هاش تایپیک ...

عزیزم الهی بهترینابرات رقم بخوره میتونم بپرسم چراروزسوم زندگی کتک خوردی

چی بگم والا ما همچین چیزی نداریم ترک ارومیه ایمخودم و داداشم به یه اندازه سهم الارث بردیمخاله هامعمه ...

اورمیه ای ها گرمترن

تبریز 

مردمش خیلی بد ذاتن بد جنسن

الان پدر من صد تا ملک داره

من حق ندارم پامو‌بزارم خونش

ویران بشه اون خونه ای که پای بچشون از اونجا بریده بشه

اینم مثلا فکر میکنه با رابطه ی هرشبه داره به من لطف میکنه و محبت میکنه - مثلا شیوه عذرخواهیش همینه. ...

منو همسرم هردو بچه اولیم

هردو از خانواده ها دفع شدیم

هردو از ارث‌محروم شدیم

هردو‌از محبت محروم شدیم