2777
2789
عنوان

فکر نمیکردم که زندگی من فقط هواست و هیچیه

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 27 پست

ببینید شما کارایی که میخاد بی نقص انجام میدید اونم کیف میکنه شما مثلااگر جوراب میکنی پاش باید یجوری پاش کنی که بگه ای بابا بروخودم بهتر میپوشم یعنی اون کارا رو ناقص و ایراد دار انجام بدید که خودش وارد عمل بشه انوقت دست از سرتون بر میداره 

با خواهر و برادر و مادرت یکی بشین و یه حرکتی بزنین اولش شاید یکم سخت باشه و دلخوری پیش بیاد ولی بالا ...

حرف تو سرش نمیره چند باره که صحبت میکنیم بهمون وعده میده بعدش که به چیزی که مخواست میرسه و بعدش به وعده هاش عمل نمیکنه صد تا بهونه میزاره جلوت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حرف تو سرش نمیره چند باره که صحبت میکنیم بهمون وعده میده بعدش که به چیزی که مخواست میرسه و بعدش به و ...

لازم نیست کاری که میخاید کنین بهش بگین نرمال راه خودتون برید اگرم داد و فریاد کرد بگید از قصد نبوده و اینها و بظاهر مطیع باشید در اخر کار خودتون کنید هر جا فهمید تابع بشید ظاهری و دوباره از نو شما باید از مدل اخلاق خودش برا خودش استفاده کنید 

حرف تو سرش نمیره چند باره که صحبت میکنیم بهمون وعده میده بعدش که به چیزی که مخواست میرسه و بعدش به و ...

خب محکم باشین و زود کوتاه نیاین

البته فکر میکنم این وسط مادرت بیشتر مقصره چون خانم خونه اگه یکم شل باشه و مطیع ، مرد سو استفاده میکنه

تو این خانواده وقتی بابام میره سر کار و من و خواهر و مادرم بین خودمون صحبت میکنیم برادرم میشنوه و وقتی که پدرم برادرمو میبره بیرون حرف از دهنش میکشه و هرچی گفته و ناگفته تو خونه هست رو میگه 

خب محکم باشین و زود کوتاه نیاینالبته فکر میکنم این وسط مادرت بیشتر مقصره چون خانم خونه اگه یکم شل با ...

ما کلا تو یه شهر دیگه ایی زندگی میکردیم و پدر و مادرم دعواشون شده بود به خاطر اینکه بابام میخواد ما رو ببره یه شهر دیگه زندگی کنیم و مادرم راضی نبود بعدش مادرم میدونست که اگه همینجوری به نا رضایتیش ادامه بده مارو میبره اونجا و تنهایی زندگی میکنیم به خاطر همین مادرم دیگه چیزی دستش نبود و راضی شد 

الان ما تو یه شهر دیگه ایی زندگی میکنیم و زندگیمون مثل قبل نیست بد تر از قبله و اصلا تغییر نمیکنه هم خودش هم زندگیمون همینجوری میمونه

مگه برده گرفته ؟؟؟چند سالتونه؟

گفتم مادرم از وقتی که باهاش ازدواج کرد زندگیش اینجوری بود بعد به خانوادش گفت بهش گفتن که بهتر میشه ادامه بدید و ....

و اخرش بدتر شد 

من ۱۶ سالمه

گفتم مادرم از وقتی که باهاش ازدواج کرد زندگیش اینجوری بود بعد به خانوادش گفت بهش گفتن که بهتر میشه ا ...

سنت خیلی کمه

الان چاره ای جز گوش دادن حرفش نداری

اگه مثلا ۲۰ سالت بود میگفتم حرفشو گوش نده برو دنبال شغل و مستقل شو

سنت خیلی کمهالان چاره ای جز گوش دادن حرفش نداریاگه مثلا ۲۰ سالت بود میگفتم حرفشو گوش نده برو دنبال ش ...

خواهرم ۱۸ ساله هست هیچی اونم زندگیش هنوز این شکلیه و خواهرم هم از کودکی اخلاق بدی داره