2777
2789

بچها من خیلی عاشقشم ولی همیشه وقتی کسی نیست کتکم میزنه میگه من عاشق یکی دیگم‌(اکسش) تورو بزور خانوادم مجبور شدم بگیرم 🥲 عقد هستیم نمیتونم جدا شم خانوادم منو میکشن میگن ابرومون میره اگر توی عقد جدا شی 

نامزدمم میگه حتی وقتی که باهات ازدواج کنم بازم با اون دختره تو رابطم و باهاش ازدواج میکنم دیروز انقدر کتکم زد که کبود و زخمی شدم کلا

Astronomy🌿

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی خانوادت حاضرند کتک بخوری؟ وای این سایت چقد شومه فقط همه دارن کتک میخورن

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

الان طلاق بگیری که آبروریزیش کمتر از وقتیه که بعد چند سال زندگی با سر و کله کبود و خیانت و ساید بچه طلاق بگیری

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

چه خانواده بی درکی!

بهشون بگو شرایطت چجوریه ببین خودشون چی میگن

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿