2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183100 بازدید | 1245 پست
شوهرش چاقه اما بلند قده گفته من چون بلندم چاقیم مشخص نیس ولی چون تو کوتاهی مشخصه۶۵ کیلو تو بدنای مخت ...

شوهرم زد تو گوشم با دست سالمش

و ۱۰تا لگد زد به پاهام و کمرم

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚

این قشنگ معلومه که قدر نشناسه. والا منی هم که داشتم این متنو می خوندم حرصم در اومد😑. والا ممکنه از شدت محبت از طرف خودت این جوری شده باشه. این جور ادما رو نباید بهشون محبت کنی. سعی کن زیاد پیشش نباشی تا دلتنگت شه، سعی کن زیاد بهش محبت نکنی تا بیشتر قدر دانت بشه. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای زن نباید سر شکم اصلا بحث کنه. اون دو تا شوهرت میخورد بعد واسه خودت هم میشکستی. لابد غر زدی اونم ...

کلا ۲ تا تخم مرغ داشتیم

موقع پختن بهش گفتم میخوری گفت اره

بعد دیگه همشو خورد تقریبا،من گفتم خب چیزی برای من نموند داد میزدمیگفت یعنی این کمههه برات،بخدا تعجب میکردم اگه اون حجم کم نبود پس چرا خودش صدبرابر اون رو خورد

من جای خواهرت حساب کن بهت میگم بزن بکشش مثل سگگگ بزنش تو غذاهاش بشاش یه زهری هست اون زنه کلثوم می ...

تو از شوهرم بدتری که

چقد خشونت!

وااا😳! نمی زاره پیاده روی کنی و میگه چاقی؟ پیاده روی ادمو لاغر می کنه که!

با پیاده روی و لاغر شدنم مشکل نداره

فکر میکنه برم پیاده روی همه مرد های شهر عاشق من میشن یا منو میدزدن

سوپ خوردم ساعت ۷تخم مرغ که نخوردم،کوری چشماتو باز کن ببین گفتم برای شوهرم لقمه گرفتم خورد،خودم نخورد ...

اول که ادب داشتن چیزخوبیه.. خب وسط لقمه گرفتن برا اون‌خودتم‌میخوردی..منم دیشب سوپ خوردم. روزه بودم یکم افطار سبک. ساعت ۸یک‌کاسه کوچک سوپ وتمام.دیگه هیچی نخوردم تا صبحونه امروز. لرزش دستات واحساس ضعف مال فشار عصبی بوده نه سوپ..

پارسا پسرمامان😍
ای داد بیداد این چه روشیه الان .مگه میدونه جنگه مرد بزنه زن بزنه مرد بشکنه زن بشکنه و هیچ جای پشیمون ...

عزیز اینی که من گفتم برای یک بار بود، ولی وقتی همسر این خانوم به اصطلاح دست بزن داره اون وقت صحبت شما صدق میکنه و بهشم گفتم حتما حتما بره پیش مشاور

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️

واقعا درک نمیکنم بعضیا رو، که میگن سوپ غذا محسوب میشه و نمیشه و دراین مورد بحث میکنن.چه وعده اصلی حساب بشه چه نشه، این بنده خدا مشکلش چیز دیگس.. اصلا ایشون خونه مادر شوهرش چلو گوشت خورده ، اونده خونه گرسنشه، چه فرقی میکنی اخه! رفتار شوهرش واقعا دور از ادب و ببخشید شخصیته.. اگر شوهرش از گرسنگی زنش ناراحته و بهش برخورده،، چرا پس خودشم گرسنه بوده؟ عزیزم شما الان جوونی، میتونی زندگیتو از نو بسازی، اما همیشه فرصت برای جبران نداری.. یه تصمیم بزرگ بگیر تو زندگیت و این سختی ها رو تموم کن..