2777
2789
عنوان

با همچین آدمی دوستی رو ادامه میدید🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 51 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولش کن اسی دوستی اصن وجود نداره ک منافع داشته باشی میان سراغت میبینی ک چقد رو مخ و لج دراره بخاطر اع ...

دارم ب این باور میرسم واقعا

من ترمای قبل معدلم بالا بود😐الان این اینجوزی میکنه ک از من بیشتر شع

مگه کنکوره اخه

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ // p 650
تعریف تو از صمیمی خیلی با اون فرق دارهبهتره یا ازش دور بشی یا همونطور ک هست قبولش کنی و مثل خودش باه ...

من نمیتونم مثل اون باشم

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ // p 650
😂😂😂😂کوچولوعهمنم سال دوازدهمم وقتی مدرسمو عوض کردم ی کوییز بود، صندلی هامون چسبیده ب هم بودمن راح ...

۳ سال ازش بزرگترم من

چه قدر چیزای که گفتی تکراری بود خختو دانشگاه دیدم اینجور رفتارو

انگار ن انگار دانشگاس

همین نمیدونی چجوری سخته

ن واقعا

همون اولین باری ک دیدمش حس خوبی بهش نداشتم

بعد یکسال بهم ثابت شد حسم درسته

اون بیشتر تورو یه رقیب میبینه ازش تقلب نخواه تو هم بخون و تک نفره باش

دقیقا

حس میکنه من رقیبشم