2777
2789
عنوان

با همچین آدمی دوستی رو ادامه میدید🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 51 پست
دوستت نیستیه پسفبرت به تمام معناست

خیلی احساس بدی دارم

دوست اصلا اینجوری نیس بخدا…

تازه جالبم اینکه خودش بهم نزدیک میشه

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ // p 650

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی سالی هس میشناسمش اخیرا خیلی احساس بدی بهش پیدا کردم، اونم سر ی سری رفتاراشمثلا یکیش همین امروز، سر ...

اول کاری کنید که توی چاه بیفته 

همگی امتحانش کنید تو وفاداریش 

وقتی که برعکس انجام بده همتون ازش دور شید

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

آدم ناامنی هست واسه رفاقت چون توی اکیپ تون هست کاری نداره فقط در حد سلام و خداحافظی باهاش صحبت کنین ...

چرا آدم امنم رو پیدا نمیکنم

تو دوستی سخت گیر نیستما، ولی چرا اینجوریه اخه🥲

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ // p 650
ی سالی هس میشناسمش اخیرا خیلی احساس بدی بهش پیدا کردم، اونم سر ی سری رفتاراشمثلا یکیش همین امروز، سر ...

😂😂😂😂کوچولوعه

منم سال دوازدهمم وقتی مدرسمو عوض کردم 

ی کوییز بود، صندلی هامون چسبیده ب هم بود

من راحت دستم باز بود اصن تو فاز تقلب نکردن نیستم 

هیچی یهو همینطوری عادی سرم برگردوندم کنارم 

کناریم محکم خودشو انداخت رو برگه اش نبینم 🤣🤣رفتم پشت خندخ

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 

چه قدر چیزای که گفتی تکراری بود خخ

تو دانشگاه دیدم اینجور رفتارو

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸