2777
2789
عنوان

زنا خودشون میخوان توسری خور باشن

143 بازدید | 18 پست

(بجز زنایی که هیچ پناه و پشتوانه مالی ندارن و مجبورن و فکر میکنن همسرشون اخرین پناهه براشون و این وضعیت بد رو به بدتر ترجیح میدن)

الباقی زنا که میشینن تا کتک بخورن تا فحش بشنون اکثر شوهراشون دارن ازشون سو استفاده میکنن. و خیلیاشونم اگه ببینن خانوم هم از خودش دفاع میکنه دیگه ادامه نمیدن.

خانومی که کتک میخوره باید وایسه تا کتک بخوره؟

اگه میتونی برو شکایت کن. اگه نمیتونه حداقلل ۱۰تا خوردی ۵ تا بزن. 

این نظر چقدر درسته؟؟؟

موافقا و مخالفا لطفا صحبت کنید 

پر از خیال🙂‍↔️

خیلی درسته حرفت 

من تا نرم سرکار ازدواج نمیکنم

با مردی هم ازدواج میکنم که موافق باشه 

زنی که سر کار نره باید چشمش به جیب شوهرش باشه 

ولی زنی که دستش تو جیب خودشه نترسم میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من این حور مواقع ب فکر بچه ی تو اون خونه هستم ک ببینه دو تا نره غول دارن همو می‌زنن ،صحنه ی وحشتناکیه 

الویت روح و روان بچه است 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

نمیدونم میترسم یه چیزی بگم سرم بیااد

اماا جز اونایی ک به خاطر بچه و پشتوانه و پول موندن که امیدوارم وضعشون اوکی شه

با اونایی که به خاطر عشقو علاقه میمونن به شدتتت مخالفممم

- پُشتِ اَبࢪهآ نُوࢪ هَنوّز نَفَس میّڪِشِہ!
جامعه زن ستیز داریمحتی زن ها علیه هم هستنوقتی راجب بدن خودت نمیتونی تصمیم بگیری ربطش میدن ب جغرافیای ...

اولین زن ستیزی اونجاییه که مادر ما برادرمون رو بما ترجیح میده😄

پر از خیال🙂‍↔️

من یه بار فقط یه بار هولم داد محکم خوردم زمین بلند شدم همچین زدم تو گوشش که جاش چند ساعت روی صورتش بود.

بعد از اون فاصلشو حفظ میکنه.

و قبلن تو دعوا هر چی میرسید به من و خانوادم میگفت. منم زبون دراوردم هر چی میگفت منم جواب دادم قشنگ الان میترسه دعوا بشه.

الان اون از من میترسه نه من از اون

فرهنگ مردسالار زنان رو ضعیفه بار میاره.

آسیب‌های روانی و طرحواره‌ها زن وابسته تحویل میده.

تربیت و الگوهای اشتباه توانایی درک درست از غلط رو گاهی از آدم می‌گیره.

نه امکان قضاوت هست نه امکان حکم کلی دادن. چون زندگی‌ها بسیار پیچیده‌تر از اون چیزی هستن که به نظر میان.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اولین زن ستیزی اونجاییه که مادر ما برادرمون رو بما ترجیح میده😄

دقیقا پسر دوست میشن

دومیش محدودیت خانواده تا زمان ازدواج

اون یه تیکه غشا ک پرودگار برا یه منظور دیگه آفرید ولی چ دردی درست کرد برا خاورمیانه ای ها 😂

من تاپیکای پربازدید رو دیدم فقط یه چیزی فهمیدم عزت نفس نداشتن 

قطعا شوهرش اگه همینجوری یورش بیاره و کتکشون بزنه مثل این میمونه که تو جنگل بزرگ شده و یه گوریله که فهم نداره اما اینکه چی باعث شده این عاقا این کارو بکنه هم مهمه 

به شدت متنفرم از کتک زدن و خوردن تا زبون هست چرا فشار فیزیکی

اما کسی که طرفشو میشناسه و شروع میکنه به غر زدن و توهین کردنو بددهنی طرف جری میکنه که کتکش بزنه از نظر من مقصره حالا هرچند مظلوم نمایی کنه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

یه چیزی بگم

ما زنا توجه میخوایم نیاز داریم بهش

حالا بعضی زنها توجه رو دریافت نمیکنن دوست دارن بیان اینجا و با گفتن بدبختی هاشون بهشون توجه بشه 

تاپیک هایی که عنوانش شوهرم با جارو زد تو سرم و اینا بهمین خاطره 

اخه مگه ممکنه ندونن پزشکی قانونی چیه ؟ ردش نمیمونه ؟ برو بگو یجوری میزنه یا بدنم یطوریه ردش نمیمونه نمیخوای شوهرت بفهمه؟ بگو ثبت سیستم نکنن پیامک نره براش

من همه رو قضاوت نمیکنم ولی اونایی وقتی میری بهشون یه راه نشون بدی میبینی که دوست دارن تو این وضعیت بمونن 

وحده لا اله الا هو