2777
2789
عنوان

ما خونه مادرشوهرم زندگی میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 6395 بازدید | 170 پست
خدا حداقل بابات خیر بده نذاشت دخترش اون لندهور تحمل کنهاین بیچاره ب ی ناتوان پناه آورده مرتیکه یا تن ...

مشکل همینه دخترا بعضیاشون فکر میکنن خانواده دشمنشونه و با ازدواج قراره چی بشه 

چه زندگی عجیبی ! داداش اولی با وجود بچه عرضه خونه جدا گرفتن نداشته شما دیدی و زن دومی شدی ! صبحها تا ...

خیلی بی عرضس فقط بلده مفت خوری کنه

شوهر من زمین تا اسمون با اون فرق داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل بیشترماهایی ک شرایط بد زندگی خونه شوهر رو تحمل میکنیم خونه ی پدریه خودمونه . بنظرت شوهرت میتونه ...

میتونه بگیره ما فلا اینجاییم

شما تا وقتی نمیدونی تو خونه پدر چی کشیدم پس لطفا قضاوت نکنید!

پدر من بیمار بود ب بچه خودش رحم نکرد میفهمی؟؟

مادرشوهرم نمیزاره

درخواست مهریت بده سهم الارث شوهرت توقیف کن خودت نجات بده طلاقت بگیر برو

بشین ی درسی بخون ی کشوری برو

ن این شوهر نونه برات ن آب

ن میتونی یادگاری بنویسی روش 

عمرت پدرت که تباه کرد خودت ی بچه بیاری پس فردا باباش بی پول به چه درد میخوره

میشی عین پدر مادرت

به خدا دختر من بودی میزدم کبودت میکردم ، اما نمیذاشتم اینطوری ازدواج کنی

عزیزم شما تا وقتی نمیدونی من تو خونه پدرم چه ها که ندیدم پس اینطو بامن صحبت نکن 

پدر من ب خواهرم رحم نکرد میفهمی؟؟بهش تجاوز کرد

ب اون یگی ابجیم هم نداد ب منم نمیدعچون یه ادم خیلی بیخیالی هس و براش هیچی مهم نیس و نه پسندازی ن هیچ ...

چه بی انصافه خوبه شوهرت چیزی نمی گه😐 ما که برای خواهرم کلی جهیزیه گرفتیم داماد فقط تی وی گرفت و تابلو فرش ، تازه باید سیسمونی هم بدیم وقتی خواهرم حامله بشه ،پدرت ادم بی انصافی است فقط بلد بوده بچه به دنیا بیاره، کاش خودت عقد می موندی می رفتی سر کار جهیزیه می گرفتی شوهرت هم تو این مدت پول جمع می کرد برای رهن خونه حتی شده ۴ سال عقد بمونی ،