2777
2789
عنوان

ما خونه مادرشوهرم زندگی میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 6394 بازدید | 170 پست

بروسرکارخونه نباشی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

تصورشم برام قابل هصم نیس به چه قیمتی ازدواج کردن با این شرایط سخت وپرازاسترس ...تو خونا پدری موندن صد شرف داره به این زندگی کردن تو یه اتاق اونم با جاری اهههه...خدا نجاتتون بده هم شما رو هم جاری والخصوص مادرشوهره بیچاره وبی فکرتونو...اگه بجای چندتا زاییدن یدونه میزایید الان هپون یدونه براش خونه هم خریده بودن دیگه دخترای مردم رو نمیاوردن اینجوری پراز استرس وبدبختی زندگی کنن

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا منم ۸ بیدار میشم ولی عصرا نمیخوابم!اصلا فقط مردهای بازنشسته عصرا میخوابن یا کارمندای کله گنده! ...

درسته ماهم عصرا نمیخوابیم صبحم تا ۸ونیم بیدار میشیم ....حالا اینا بچه دار بشن اوصاعشون وخیم تر میشه....پسرمن ۵سالشه بیدار میشه بازی نیکنه کلی سروصدا میکنه تو اون خونه مگه میشه نیکشن بچه رو 😅

اسی فقط بهت خواهرانه توصیه میکنم به هیچ وجه بچه دار نشو اونجا هرکی هم گف حتی شوهرت بگو برو خونه جدا بگیر مستقل شم بعد اینجا خودمم اضافیم بچمونو میکشن 

اسی میگی ما تازه ازدواج کردیم اونا بعد ما ازدواج کردن. بعد میگی اونا هفت ماهه تو این خونه هستن ما یکی دو ماهه. اگه بعد از شما ازدواج کردن چجوری هفت ماهه تو اون خونه هستن؟ اصلا اگه ۷ ماهه ازدواج کردن کی بچه دار شدن؟ اونم بچه ای که بتونه در باز و بسته کنه

متاهل هستم. لطفا آقایون به هیچ وجه در تاپیک های من شرکت نکنن

دیگه وقتی شوهرت اورده تو رو توی یک اتاق زندگی کنیتو حرص خوابیدنش رو‌نخور بذار زودتر به فکر خونه جدا ...

اتفاقا به نظر من بهترم هست اینجور ،شاید زودتر فکری بکنه

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

استاتر ازدواج کردی الانم انجایی هر چی هم ما بگیم اشتباه کردی دیگه فرقی نمیکنه ولی حالا باید بشینی یک ...

دقیقا باید بزاره شوهرش اذیت شه حتی دعواشونم شد این دخالت نکنه تا فرار کنن

اتفاقا به نظر من بهترم هست اینجور ،شاید زودتر فکری بکنه

درسته حالا این داییا مهربانتراز مادر شده ...بزرا خودشو مادرش اقدام کنن جوابشونو بدن تو چیکار داریشون

اسی میگی ما تازه ازدواج کردیم اونا بعد ما ازدواج کردن. بعد میگی اونا هفت ماهه تو این خونه هستن ما یک ...

من چیزی که فهمیدم استارتر اصلا جشن عروسی نگرفته و اومده خونه مادر همسرش بدون جهزیه وهیچی

جاریش وبرادرشوهرشم یه بچه ۷ ۸ ساله دارن 

با کسایی که تاپیک 

من چیزی که فهمیدم استارتر اصلا جشن عروسی نگرفته و اومده خونه مادر همسرش بدون جهزیه وهیچیجاریش وبرادر ...

آخه خودش داره میگه اونا هفت ماهه اومدن اینجا من یکی دو ماهه ولی اونا بعد ما ازدواج کردن بچه هم دارن. اسی بیا اگه من بد متوجه شدم توضیح بده

متاهل هستم. لطفا آقایون به هیچ وجه در تاپیک های من شرکت نکنن

من چیزی که فهمیدم استارتر اصلا جشن عروسی نگرفته و اومده خونه مادر همسرش بدون جهزیه وهیچیجاریش وبرادر ...

اونا اینهمه سال اونحا موندن با یه بچه تو یه اتاق 

....پس حتما اینام تا ۱۰سال بیشترم اونجان ....عجب وضع دیوانه کننده ای

آخه خودش داره میگه اونا هفت ماهه اومدن اینجا من یکی دو ماهه ولی اونا بعد ما ازدواج کردن بچه هم دارن. ...

چطور میشه یه ماه بچه دار شدن

آخه خودش داره میگه اونا هفت ماهه اومدن اینجا من یکی دو ماهه ولی اونا بعد ما ازدواج کردن بچه هم دارن. ...

منم اینطوری فهمیدم اولش رفتم تاپیکای دیگشو چک کردم اینا دستگیرم شد 

فکر کنم منظورش این بوده که اونا بعد عقد ما اومدن خونه مادرشوهرم زندگی کنن

من حس فیکی نگرفتم از تاپیکاش

بازم نمیدونم

البته استارترم وام ازدواجشو سپرده کرده وپول داره 

فکر کنم قصد خرید خونه دارن برای همین موندن خونه مادرشوهر

با کسایی که تاپیک