2777
2789
عنوان

تا شوهرم نره بیرون نمیرم دسشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 2209 بازدید | 100 پست

وا استارتر چقدر سخت میگیری زندگیو دختر 

با این خجالت و حجب و حیا خیلی اذیت میشی ها 

سخت نگیر دیگه آدم از شوهرش که خجالت نمی‌کشه گلی

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بعد 16 سال همینجوریم.. بعد تون راحت تو خونه باد شکمش خالی میکنهجقد ما خانم ها با حیایم😂

عیییین من،منتهی من اگه یه وقت زیاد سرو صدا داشته باشم،تلویزیونو زیاد میکنم،اونوقت اون تو خونه راه میره و زرت و زرت مبگوزه🤮

منم خجالت میکشیدم مدتها تا اینکه یه دفعه که کنار هم نشسته بودیم گوزیدم متاسفانه🤦تا ده دقیقه از شوک ...

وای خیلی خندیدم من که اصلا شوکه نشدم شوهرم میگفت زشته من از این کارها نمی کنم بعد کم کم خودشم شروع کرد

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست
اون اصلا چیزی نمیگه من خودم روم نمیشه

مگه تاحالا جلوش کردی ببینی چیزی میگه یانه

بحث گفتن نیس بحث احترامه که جلوت اینکارارونکنه وقتی میبینه تونمیکنی

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏
نه همون روزام اکثرا چن ساعتی بیرون میره

فن دستشویی صدا ندارد مگه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
بحث حیانیستوبه اون احترام میزاریولی اون ارزشی برات قائل نیس وآدم حسابت نمیکنه

حالا الان همینو از آقای بپرسی میگ مگ چیکار شده اصلا یادش نمیاد

بعد میای نی نی سایت میگ به تو احترام نمیزاره😐

اینقد بهت فشار میاد خب ممکنه جلوش از دست در بره ول بدی اونوقت میخوای چیکار کنی 

دستشویی که عیب نداره مال همین کارهاس

خدایاشکر 🙏 .............................................. .....................  ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴  خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ وام‌مون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون.                                                        "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را