2777
2789
عنوان

تا شوهرم نره بیرون نمیرم دسشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 2220 بازدید | 100 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم درک نمیکنم بعضیارویعنی صبح کارای دیشبشون رو یادشون نمیاد که از یه باد خجالت میکشن 😂😂

دقیقا فقط نگران باد هستند حالا آدم بیرون سر کار مهمونی بله باید خودش نگه داره ولی تو خونه خنده داره واقعا

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست
منم درک نمیکنم بعضیارویعنی صبح کارای دیشبشون رو یادشون نمیاد که از یه باد خجالت میکشن 😂😂

اخه اون قضایا در حالت مستی اتفاق میفته

ولی این موضوع تو هوشیاری هست.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

حالا من یه همکار داشتم،پیش شوهرش باد شکمشو با صدای بلند تو خونه خالی کرده بود،برادرشم بوده،شوهرش گفته بود نرینی رو فرش😳😳😳😳داداشش به مامانش گفته بود و مامانش دعواش کرده بود،حالا خونواده ما انقدر از روز اول پدر مادرم بد میدونستن ابن چیزارو ما هم یاد گرفتبم،ولی خونواده شوهرم راحتن،مثلا دختر خواهر شوهرم دوازده سالشه به پدرشوهرم میگفت کی پربودم تموم میشه،!!!!!یا خواهرشوهرم به پسر داییش میگفت پریودم،اونوقت ما پامیشدیم سحری میخوردیم تو ماه رمضون که برادرامون نفهمن پریودیم،من به دخترمم باد دادم گفتم لزومی نداره بقیه مردا بفهمن آدم پریوده