2777
2789
عنوان

تا شوهرم نره بیرون نمیرم دسشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 2220 بازدید | 100 پست
وا استارتر چقدر سخت میگیری زندگیو دختر با این خجالت و حجب و حیا خیلی اذیت میشی ها سخت نگیر دیگه آدم ...

خیلی سعی میکنم ولی نمیتونم وای شبا خوابمم بیاد نمیخابم تا اون اول بخابه میترسم تو خواب ی اتفاقی بیفته 

هرچی فکر میکنمپول این نتی ک میخرم احتمالا حروم بوده ک میام نی نی سایت این پست ها رو مبینبم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه تاحالا جلوش کردی ببینی چیزی میگه یانهبحث گفتن نیس بحث احترامه که جلوت اینکارارونکنه وقتی میبینه ...

اون روز اول گفت راحت باش خودش برا خودش شکمش خالی میکرد میگفت تو هم راحت باش ولی من اصلا نمیتونم راحت باشم 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

حالا الان همینو از آقای بپرسی میگ مگ چیکار شده اصلا یادش نمیادبعد میای نی نی سایت میگ به تو احترام ن ...

اتفاقاخوب یادش میاد

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏
نه همون روزام اکثرا چن ساعتی بیرون میره

تلویزیون روشن کن صداشم ببر یه کم بالا یا آهنگ رو گوشیت بذاربخونه دیگه صدا نمیاد

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

چه کار بیخودیه من همیشه میگم آدم از زن یا شوهر نباید خجالت بکشه دیگه مگه نزدیک تر و راحتتر از این نسبت داریم ؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اون روز اول گفت راحت باش خودش برا خودش شکمش خالی میکرد میگفت تو هم راحت باش ولی من اصلا نمیتونم راحت ...

حالم بهم خوردازهمچین مردی

ی کارایی انجامش راحتی نیس بیشعوریه

یعنی چی جلوی هم بگوزید مگه مسابقه س

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏
خیلی سعی میکنم ولی نمیتونم وای شبا خوابمم بیاد نمیخابم تا اون اول بخابه میترسم تو خواب ی اتفاقی بیفت ...

وای استارتر گلی دیوونه شدی ها 

شل کن دختر جون ، لذت ببر از زندگیت 

توی پادگان كه زندگی نمیکنی آنقدر سخت میگیری🥺

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

نگید که قراره پربازدیدشه😐

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...