2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 179266 بازدید | 832 پست
یادش بخیر با شوهرم دوست بودیم خواستم باهاش بهم بزنم اصفهان بود زیاد نمیتونس بیاد و حوصله رابطه چتی ا ...

و منی ک شوهرم بخاطر مخالفت خونوادش دو هفته از خونه قهر کرد و آخرم پدربزرگشو واسطه کرد ک مامانشو راضی کنه.. وایتکس خورده بود ک خودکشی کنه..و کلی سختی کشید ک بهم برسیم آخرش خیانت دیدم..وای ب حال اینا دیگ

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدی هم بهش گفتم بازگفت من نمیتونم کاری کنم همینطوری هستیم باهم تا ببینیم چی میشه میشه یا نه من نمیتو ...

چون از اول خراب کردی خرااااب از اول باید قاطع و محکم حرف میزدی الان دیگه قایده نداره 

و منی ک شوهرم بخاطر مخالفت خونوادش دو هفته از خونه قهر کرد و آخرم پدربزرگشو واسطه کرد ک مامانشو راضی ...

الان چونکه میدونن دختر نمیمونه بیخودی باهاشون مخصوصا بی پول باشن الکی میگن رابطمون هدفمنده و قصد ازدواج داریم اخرم میرن سراغ یکی دیگه

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

یبار پارسال جدی باهاش حرف زدم اون موقع ۷ ۸ماه از اشناییمون گذشته بود گفتم خواستگا برام اومده ولی من ...

ب نظرم رابطه تون از نظر اون جدی نیست .اگه واقعا میخوای منتظرش بمونی اشتباهه 

خودشم داره میگه دیگه . مردا مثل ما نیستن ناراحت بشن بخندن . وقتی اهمیت نداد و حتی ی استیکر ناراحت نزاشت و ب چت ادامه داد مشخصه ک براش مهم نیس . براش شما هم مثل بقیه ای

.

سلام عزیزم من فقط برای اینکه به شما چیزی بگم بعد از چند سال وارد این سایت شدم دقیقا من تو شرایط شما بودم بهم میگفت منکه الان شرایط ندارم قصد ازدواج ندارم تو خودت میدونی صلاح خودتو من چند تا اشتباه داشتم اول اینکه از روی لجبازی هنوز تموم نکرده ازدواج کردم  اونم سنتی الان که سنم بالا رفت میدونم باید اول به خودت فرصت بدی و خوب فکر کنی اشتباه دومم این بود خطم رو عوض نکردم چون وقتی چیزی رو از دست بدن تازه می‌فهمند اشتباه کردند این آدم دقیقا حرفاش و کارهاش مثل طرف منه و چیزهای بدتری هم داره اینکه راهتون از هم دوره حتی اگه ازدواج کنید شرایط برات سخت تر میشه شما الان نمیشناسیش اصلا.. خداروشکر همسر من مرد خوبیه خیلی بهتر از اون ولی چون من از وسط اون رابطه افتادم تو ازدواج خیلی ضربه خوردم و تا مدت ها نمی تونستم از ته قلبم دوسش داشته باشم همش مقایسه میکردم و اذیت میشدم اونم پشیمون بود و هی میخواست دوباره حتی شده من جدا شم و برگرده ولی خوب خداروشکر من هم سن شما بودم و بچه نبودم آدم از یه سوراخ دوبار گزیده نمیشه شما هم اگه خاستگارت خیلی خوبه باهاش یه مدت حرف بزن بعد تصمیم بگیر حتی اگه این خاستگاری هم رد کردی حرف دلت رو گوش نکن و به این آقا برنگرد چون بهت ضربه میزنه تو‌ اولویت اولش نیستی و این خوب نیست خودت رو جور دیگه سرگرم کن حتما خیلی سخته چون دقیقا مثل اعتیاده ولی ضعیف نباش و آیندت رو خوب بساز هرچی دلت میخواد گریه کن برای دل خودت بعد گریه ما دخترها عاقل تر میشیم و تصمیم درست تری میگیریم

نه واقعا خواستگار اومده برام و اصرار دارن خانوادم از الکی نگفتم بخدا

عزیزم این پسر معلومه لیاقت نداره . با این کامل کات کن با خواستگارت آشنا شو اگه مورد خوبی بود اوکی شو

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

سلام عزیزم من فقط برای اینکه به شما چیزی بگم بعد از چند سال وارد این سایت شدم دقیقا من تو شرایط شما ...

ازدیشب تاحالا گریه میکنم ازاینکه چقد برای من جدی بوده همه چی ولی اون گفت حالاهمینطوری هستیم باهم تاببینیم چی میشه

من اگ برمم ذره ای براش مهم نیست شاید حتی دلشم تنگ نشه نمیدونم شایدم اون موقع بفهمه چقد دوسش داشتم دلش تنگ شه برام ولی دیگ فایده نداره تموم شده همه چی اون موقع

الان که فرصتشو داشت خندیدبهم گفت برام مهم نیست بری یا نه🚶‍♀️

ازدیشب تاحالا گریه میکنم ازاینکه چقد برای من جدی بوده همه چی ولی اون گفت حالاهمینطوری هستیم باهم تاب ...

هنوز مونده پست فطرتی بعضی مردا رو بشناسی🥴

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!