2777
2789

سلام خوبین؟

بچه ها من چادرم نیاز به اتو نداشت فقط اگر اتو میشد بعدش راحت چروک میشد منم اتو نمیکردم یا اگر اتو میکردم بلافاصله بعدش با نرم کننده میشستم

چند وقت پیش یه جا نشسته بودم که گرم بود یه تیکه از چادرم توی نشستن و ... یکم چروک شد منم کلا اتو کردم و بعد انداختم تو ماشین لباسشویی ولی چروک تر از قبل شد گفتم حتما چون با لباسای دیگه بوده اینطور شد

این بار اتو کردم انداختم روی بندرخت بهش نرم کننده اسپری کردم و به تنهایی و با کلی نرم کننده رو دور خشک کن کم انداختم تو ماشین لباسشویی باااازم چروک شد 

دیگه چیکار باید میکردم که نکردم؟؟اسیر شدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشکین تاژ اگه میزنی نزن و با دست بشور و با شامپویی چیزی

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
بشور بعد اتو کنچرا اول اتو میکنی بعد میشوری

اول شستم بعد اتو کردم بعد شستم چون وقتاییکه اتو میشه اگر نشورم زودتر از قبل چروک میشه گفتم ببینم بازم چروک میشه یا نه دیدم فوری چروک شد

اگه مدام چادر و اتو کنید چادر به اتو عادت می کنه و هم زودتر بور می شه هم مدام چروک می شه

من با این روش یادم نمی اد اخرین بار کی چادرم و اتو کردم

تازه جنسشم کرپه و چروک می شد

من وقتی چادرم و با دست می شورم 

داخل یک لگن اب و نرم کننده می ریزم که نرم کننده داخل اب کامل حل بشه

بعد چادر و داخل نرم کننده می زارم ۲۰ دقیقه

و بعدش همونطوری چادر و بدون ابکشی صاف رو بند پهن می کنم

و بعدشم تا می کنم و از چوب لباسی اویزون می کنم

نه اتو می خواد

نه بور می شه

نه اسیب می بینه هیچی

من یک چادرم که کرپ بود سال ۱۴۰۰ از کربلا خریدم و هنوز استفاده می کنم بدون اتو کردن

مشکین تاژ اگه میزنی نزن و با دست بشور و با شامپویی چیزی

ینی مشکل از شویندس؟؟با دست هم که بشورم باز باید مث همیشه بندازم ماشین خشک کنه چون جایی ندارم که بتونم بذارم آبش بچکه