2777
2789
عنوان

نامزدم بهم گغت تو مشکل روانی داری

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 89 پست
خب من بد برداشت کردم ولی اونم کم نزاشت

دیگه مطلب به این سادگی رودرست نفهمیدی،حق داشت بگه اسکول

بدبرداشت کردم چیه دیگه؟!توکلانفهمیدی چی میگه

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا حالا ی سریا اومدن میگن تو بد حرف زدیولی تو یه کلمه گفتی نمیام با اجیم میرم مثلااون باید برگرده ...

زود نگفته روانی اسی بهش گیر دده بعد گفته اشتباه کرده گفته ولی خودتو بزار جاش ر ی د ه ب احساس شاعرانه و عاشقانش 

🤣

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا حالا ی سریا اومدن میگن تو بد حرف زدیولی تو یه کلمه گفتی نمیام با اجیم میرم مثلااون باید برگرده ...

نه بهتر بود اما نمی‌گفت با اجیم، میرم فقط می‌گفت نمیام،دآدم اول زندگی توقع داره با نامزدش باشه 

Tunnel Vision                                                                  

اسی اینطور پیش بری از خواهرت متنفر میشه و باهاش لج میوفته ها 

خدایی اینقدر خواهرتو دوست داری وابستشی؟ دوروز دیگه اون با تو این مدلی نیست و خودت بهت فشار میاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همه میگن پر توقعی باید بسوزی و بسازی نباید فلان کنی ال کنی بل کنی
ولی همین سوتیای کوچیک که میبینید ی روزی حسرتشو میخورید که چرا جدیش نگرفتید
همینا یه نشونه اس که بشناسید طرفتونو
ولی با اسم کوتا اومدنو سازش یا گذشت...
چی بگم
ایشالا که هیچوقت به حرفای من نرسید🙂💕

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

همه میگن پر توقعی باید بسوزی و بسازی نباید فلان کنی ال کنی بل کنیولی همین سوتیای کوچیک که میبینید ی ...

بخوای اینطور فک کنی پسره هم این ی نشونست براش ک ارزش خواهرش براش از رابطشون بیشتره باید بیشتر فکر کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسی اینطور پیش بری از خواهرت متنفر میشه و باهاش لج میوفته ها خدایی اینقدر خواهرتو دوست داری وابستشی؟ ...

اتفاقا خیلی خواهرمو دوست داره اما خب واسه بیرون اومدنمون من بگم اجیم باهامه نمیاد😑وابسته اجیم نیستم اخه دیروز اجیم هم ذوق داشته بره بیرون دلم نمیومد ولش کنم برم مامانم هم نمیزاره خودش تنها بره باید حتنا با من باشه

دقیقا این نوع رفتارها یه زنگ خطره.

حق انتخاب برای بعد از ازدواج است وقتی یک سال از زندگی دو نفره گذشت اون وقت حق دارند یا دوستان یا خواهری برادری باهم یک بیرونی برند

Tunnel Vision                                                                  

اتفاقا خیلی خواهرمو دوست داره اما خب واسه بیرون اومدنمون من بگم اجیم باهامه نمیاد😑وابسته اجیم نیستم ...

اون دوست داشته دو نفره باهم باشید درک بکن.

توقع نداشته باش بگه باشه من هم میام اون وقتی اولش گفتی نمیام !

Tunnel Vision                                                                  

اتفاقا خیلی خواهرمو دوست داره اما خب واسه بیرون اومدنمون من بگم اجیم باهامه نمیاد😑وابسته اجیم نیستم ...

دوبار میرفتی یبار با نامزد یبار با آبجی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه بهتر بود اما نمی‌گفت با اجیم، میرم فقط می‌گفت نمیام،دآدم اول زندگی توقع داره با نامزدش باشه

من عمدا گفتم با اجیم اخه نمیشد که بگم نمیام بعد برم شهر ما هم کوچیکه اگه میدیدم بدتر میشد 

اما خب خودش اینجوریه من هروقت بگم با اجیمم میگه من نمیام

بخوای اینطور فک کنی پسره هم این ی نشونست براش ک ارزش خواهرش براش از رابطشون بیشتره باید بیشتر فکر کن ...

من اینو نگفتم
من دارم راجب واکنش صحبت میکنم
اینکه به یکی یه حرفه متوسط بزنی بگی با خواهرم میرم نمیام
بی اینکه فکر کنه شاید طرفش اصن از چیزی ناراحته چیشده که یهو اینجوری نوشته
بحث درست کنه و تهشم فوشت بده
بد دهنی تو عصبانیت و اینکه تو دوران نامزدی که مثلا باید یکمم ناز بکشیو دل ببری و علاقه ایجاد کنی
اینکه اینطور نتونی جلوی خودتو بگیری سر مسله ی متوسط
حرف توشه
حتی اگه دوست نداشته باشیدش و باب میلتون نباشه این قضیه،
حقیقته

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)